Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 24/11/2018
10:00 am - 1:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


ॐ Хормони в Хармони ॐ

Навигиране през Сезона на Живота
Йога, Медитация, Ритуал за жени

ॐ На Английски с превод на български ॐ

💃🏽💃🏽🧘‍♀️🧘‍♀️🕯️🕯️💆🏼‍♀️💆🏼‍♀️

Като жени ние сме особено чувствителни към различните фази на луната, различните периоди на годината и периодите на живота ни. В модерния свят сме се научили да поставяме другите преди нас, да забравяме вътрешното си желание да бъдем в автентична връзка със себе си. Това често се превръща в безпомощност, когато минаваме през резки промени на настроението, забравяме да се грижим за тялото си, наддаваме килограми, губим цел в живота си, намалява ни сексуалното желание.

В тази поредица от семинари ще се научим да хармонизираме тялото и душата си  и да създаваме баланс като използваме древни практики от Хатха йога и дълог пазени в тайна практики на небесните танцьори и жриците през годините, както и практики от днешната наука.

С мудри, банди, пранаяма, мантри, медитации, масаж , визуализации и Крии от тантричната Хатха йога и Аюрведа, ще намерим селекци от дневни практики, които да ни поддържат здрави, силни, балансирани и в потока на живота и сезоните му.

Ще се запознаете с:

  • физическите асани за балансиране на хормоните
  • Аюрведичен самомасаж за активиране на енергийното тяло и благополучие
  • Чи гун практика
  • изчистващи крии от Хатха йога
  • оптимална диета за конституцията ви според Аюрведа
  • медитации и визуализации
  • ритуал и как да си направим олтар

24 ноември: 10:00 – 13:00

Цена: 
40 лв / семинар

Моля запазете място на 0894 488 809

Ако посетите и трите семинара получавате сертификат за изкарани часове към програмата на Селина Галери за йога преподаватели

 

Сподели