Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 24/11/2018
4:00 pm - 6:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


Практически семинар за жени, насочен към отработване на несъзнавани програми и поведенчески модели, които се явяват препятствие по пътя на индивидуалното развитие на жената.

Пътувайки навътре към себе си, опознаваме света навън.

Женският кръг е пространството, в което създаваме условия да се свържем с личната си същина. Всяка жена съдържа своя уникална индивидуалност и едновременно с това изразява универсални принципи, по който се реализира всемирното претворение. Задачата на женските кръгове е чрез интензивното изпълнение на практиките да се потопим дълбоко в личната си същина и чрез нея да познаем природата на Универсума  Земята и всички останали мирови тела.

Събитието е част от програма „Алхимия на любовта„, насочена към реализация на жената в съответствие с индивидуалнта ù природа.

ПРОГРАМА

⟡ Дворец на Пещерните покои – практиката е ориентирана към работа с център в мозъка, свързан с индивдуалния потенциал, заложен във всеки човек. Този център определя настройката на човек към развитие или разрушение. Представлява спирала с 12 намотки, всяка от които се разглежда като „стая“ със своя специфична структура и задача, работеща в неизменна йерархична взаимосвързаност с останалите.

1 ЧАСТ
Настройване на стаята на Емоционлаността
Настройване на стаята на Пъпната връв
Настройване на стаята на Унилия дракон
2 ЧАСТ
Настройване на стаята на Съня
Настройване на стаята на Лукавия император
Настройване на стаята на Изгубените служители

ПАУЗА

По време на паузата ще се подхраним с качествен зелен чай в комбинация с Гинко Билоба.

3 ЧАСТ
Настройване на стаята на Изначалното дишане
Настройване на стаята на Усещанията
Настройване на стаята на Императора
4 ЧАСТ
Настройване на стаята на Слугите
Настройване на стаята на Реда и закона
Настройване на стаята на Глинената хижа

Записване за семинара на 0886 199 299, atanasovaralica@yahoo.com

или на рецепция в Йога Мандала.

Стойност:

⇝ до 23/11 ⇝ 25лв.

⇝ на 24/11 ⇝ 35лв.

⇝ до 24/11 ⇝ 20лв. за дамите, участвали в събитие от програма „Алхимия на любовта“

Водеща:

РА (Ралица Атанасова) ⇝ Обичам, за да живея и живея, за да обичам.

Първото ми образвование е Българска филология, а в момента изучавам Психология. Посветих 5 години от живота си на задачата да преоткрия себе си. През този период участвах в множество семинари за личностно развитие и експедиции в България и по света (Аржентина, Перу, Гватемала, Куба, Ямайка, Русия, Грузия и др.). Изучавах практики от различни традиции – даоистки, будистки, суфистки, келтски, индиански и др., фундамент на семинарите, които провеждам. Придобих опит с метода Семейни констелации и Сугестология. Запознах се с Психодрама и Силва метод.От 2 години развивам иновативен метод – Интегрална терапия (http://www.ralicaatanasova.com/bg/content/%D0%BC%D0%B8%D1%81%D0%B8%D1%8F-0), чиято основна задача е цялостно усъвършенстване на човешката природа, чрез еволюция на съзнанието. Практчиески инструмент, част от метода се явява курсът по Интегрална йога (http://www.ralicaatanasova.com/bg/content/%D0%B8%D0%BD%D1%82%D0%B5%D0%B3%D1%80%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B0-%D0%B9%D0%BE%D0%B3%D0%B0). Създадох програма „Алхимия на любовта“ (http://www.ralicaatanasova.com/bg/content/%D0%B0%D0%BB%D1%85%D0%B8%D0%BC%D0%B8%D1%8F-%D0%BD%D0%B0-%D0%BB%D1%8E%D0%B1%D0%BE%D0%B2%D1%82%D0%B0-1), насочена към цялостно развитие на женската природа. Като цяло провеждам семинари за личностно развитие и индивидуални консултации, работя с деца със специални образователни потребности (СОП), занимава се със стъклопис и сътворявам уникални интегрални маски, композирам музика, пиша поезия, продължавам да взимам участие в мероприятия с разнообразна образователна насоченост, пътувам из България и по света, изследвам различни култури, реализирам себе си…

Повече за Интегралната терапия и цялостната ми дейност можете да научите на: http://www.ralicaatanasova.com/

 

Записване и информация на 0886 199 299.

Удобното облекло е препоръчително.

Очакваме ви…

Сподели