Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 03/02/2019
2:30 pm - 4:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Целият ни живот в това измерение се базира на вечния баланс между енергиите на Ин и Ян. Когато излезем извън баланс и започнем да обръщаме внимание прекалено много на едната страна на енергията или ставаме прекалено пасивни и чакащи да ни срещне неволята, или ставаме твърде агресивни и настъпателни към живота с желанията и целите си. Когато пасивността надделее в нас изпадаме в инволюция -свиваме се и не се заемаме с действия за развитието си. Ако пък в нас преобладава Ян енергията, се претоварваме и свръх стресираме заради многото задачи, които поемаме ! Истината е в баланса! Нужно е да отделяме време за себе наблюдение и почивка, за да съзрем кои цели наистина си заслужават труда и усилията ни и след това да впрегнем Ян енергията си към тях. За това нашата практика има за цел, чрез йога да направим действие към по-доброто си физическо състояние и себе усещане, а чрез Гонг медитацията да се наблюдаваме и чуем себе си! Ще направим 45 минутна йога и накрая ще се насладим на 45 минути Звукотерапия с няколко големи гонга ,тибетски купи и други лечебни инструменти! Носете си връхна дреха!!

Ще използваме следните 4 планетарни гонга !

Луна – чувства, движение, пълнота, завършеност. Луната ни подсеща за цикълът на живота, правилата и ритъма на природата. Подхранва нашата същност на всички нива!

Уран – индивидуалност, оригиналност, креативност, гениалност, иновации. Уран променя всичко, което се нуждае в нашият живот. Отвежда ни на неочаквани и непознати нива!

Нибиру–еволюция, пътуване, връзка, генетика, промяна, чувства. Нибиру влиза в нашия живот и ни помага да разпознае нашите емоционални нужди. Помага ни да поправи това което не работи!И да постави всичко в баланс!

Плутон–трансформация, интеграция, сексуалност, свобода, потенциал. Плутон разчупва старото, за да се роди новото, в по- висока вибрация. Събужда кундалини!

Корнелия Павлова, терапевт и масажисти с 14 год. опит в България, Испания, Норвегия, ТурцияТреньор по Емоционална Интилигентност(ЕИ), Инструктор по йога на смеха, консултант по метода на ОХ карти. Създател на програма за превенция и рехабилитация на рака на гърдата, Рейки мастер,, ученичка на гонг мастер Масимо Пиаза.

Георги Ранчев е йога преподавател, завършил обучението си при Саджай Йоги към Йога Алианс , хиропрактик , тай масаж терапевт и звуколечител!

 

3.02.2019

Неделя 14:30– 16:00

Цена : 25лв

Йога Мандала

Бул.Мария Луиза 58 етаж 5

Сподели