Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 09/08/2018 - 30/08/2018
6:30 pm - 8:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


Усещаш ли, че има конфликт между ума, сърцето и тялото ти? Сякаш всички те те дърпат в различни посоки и очакват да се държиш по различен начин.

Усещаш ли, че ти е трудно да вземаш решения? Сякаш в момента на избора замръзваш и не можеш да помръднеш и на сантиметър?

Усещаш ли, че чуждото одобрение е по-важно от вътрешното ти удовлетворение? Сякаш ако другите са доволни това ще направи теб по-приемлива и по-годна за обичане?

Значи тези практики са точно за теб!

В различните духовни традиции тези 3 центъра са обособявани и наричани с различни имена. Без значение от терминологията, всички мъдреци са знаели колко е важно да имаме контакт с ума, сърцето и тялото (при жените в частност матката).

Още по-ценно е, когато те са синхронизирани. В този случай усещаме всяко наше решение като автентично и носещо повече радост. За да можем да ги ИН-тегрираме адекватно, първо трябва да опознаем всеки един център и да установим връзка с него. След това можем да синхронизираме енергията им, така че да се движим в една посока с минимално усилие.

09.08 – Ум
Умът е мястото на елемента вятър. Това е центърът на интелекта, познанието, логичното и рационално мислене. Умът е и мястото на 6-та и 7-ма чакра – интуицията и връзката ни с божественото. Когато имаме добра връзка с ума, можем да претегляме плюсовете и минусите във всяка ситуация, така че да извлечем максимума от нея без да нанасяме вреда върху други.

16.08 – Сърце
Сърцето е центърът на емоциите. То е храмът на нашата уязвимост. Когато имаме добра връзка с него, изптиваме истинско любопитство и любов към живота. Сърцето обича да играе и не се страхува от нищо, защото то е в постоянен процес на разширение. А разширението е приемане.

23.08 – Матка/Тазово дъно
Матката или тазовото дъно е центърът на чувстващото тяло. Чувствата са физически усещания, които обикновено са резултат от мисли и емоции. Те са материализираните вибрационни вълни на фините ни тела. През усещанията в тялото можем да получаваме много адекватна информация относно влиянието на външния свят върху нас.

30.08 – ИН-теграция
Какво става, когато умът ни тласка към рационалното, сърцето ни залива с емоции, а тялото страда? Съзнанието замръзва, защото не знае коя навигационна система да следва. По време на последната практика ще балансираме тези три аспекта и ще се научим кога да следваме всеки един от тях, за да можем да се чувстваме добре в кожата си и да изпитваме радост от живота.

Кога: всеки четвъртък от 18:30-20:00
Къде: yogamandala
Водещ: Симона
Цена: като на редовна практика – 13 лв/карта Мултиспорт

Сподели