Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 30/07/2018
6:30 pm - 8:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Юли – месецът, когато мечтаем за охлаждащо отпускане, когато летните жеги ни заливат и стапят всяка съпротива в телата ни, когато сякаш въздухът в града не достига и всеки мечтае да e близо до морския бряг. Ела в един от най-жежките месеци от годината да охладим заедно страстите и да развием в себе си способността да оставаме центрирани и свързани с вътрешната прохлада.

Ще разгледаме горещината във всичките й проявления. На материално ниво – регулация на огъня в тялото чрез охлаждащи техники. На емоционално ниво – горещината на емоциите гняв, раздразнение, припряност – техники за емоционално охлаждане. На ментално ниво – скачащите мисли, които ни тласкат към повърхностни и хаотични действия, които ни отдалечават от настоящия момент. Заедно ще охладим тялото, ума и емоциите и ще се отпуснем в прохладата на вътрешното спокойствие.

Готова ли си за охлаждащо отпускане? “Ин йогата (от ин и ян) е като меката прегръдка на майката, в която се сгушваш след като цял ден си бил потопен в океана на задълженията, грижите и малките емоционални кризи на ежедневието. Ин е връщане към себе си, работа отвътре навън, напълно различен начин на осъзнаване и общуване с тялото. Ин е естественият отговор на ян.”

Повече за ин йога практиката тук.

Цена: 13 лв ( карти Мултиспорт и Мандала важат)

Водещ: Деви http://deviflow.com/devi/

Сподели