Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 15/10/2018
6:30 pm - 8:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


С аромати, звуци, утвърждения и други похвати за работа с гнева

С Деви

Повишаващите се честоти на вибрацията на Земята все повече създават ситуации, които ни провокират да се изправим лице в лице с нерешените си задачи и да ги отработим възможно най-скоро, за да можем да се наслаждаваме на живот в радост. В тези нови времена няма място за емоции като гняв, злоба и завист.

Случвало ли ви се е да избухнете в някоя незначителна ситуация, без това да има общо със случващото се в момента? Усещате ли, че носите подтиснат гняв, или пък избухвате често и безпричинно. Имате ли проблеми със зрението и ноктите? Имате ли моменти на апатия и депресия, които се редуват с възбудимост, сълзливост и избухливост? А може би усещате, че този гняв дори не е ваш, но той е по-силен от вас и ви владее.

В тази практика ще използваме похвати както от китайската медицина, така и от йогийските практики, работейки на фино ниво с манипура чакра, която във физически план регулира черния дроб и жлъчния мехур. Не случайно в китайската медицина черният дроб се нарича Генерала, който създава план на действие, а жлъчния мехур помага на генерала да изпълни този план. В тази връзка нашата способност да организираме, планираме и вземаме решения е тясно свързана с добрата връзка на черния дроб и жлъчния мехур.

В тази практика ще създадем едно безопасно и добронамерено пространство, в което ще можем да работим с гнева по един приятен и лек начин. Ще се свържем с онова, което е от другата страна на гнева – една блага, любяща и всеприемаща същност в нас самите, която чака да бъде открита и проявена.

Повече за ин йогата

Цена: 13 лв

Важат карти Мултиспорт и Мандала

Запазете си място на 0894488809

info@yogamandala.net

Сподели