Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 06/08/2018
6:30 pm - 8:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Ти държиш ключа към всички врати в твоя живот. Тази практика ще ти даде ключът към силата на живота, към извора на жива енергия.

Звучи странно нали, да встъпиш в силата си докато релаксираш? Да, но всъщност точно моментите на релаксация ни позволяват да преосмислим и интегрираме онези аспекти, за които работим по време на активните фази. Например ако усещаме, че ни липсва лична сила, че имаме трудности за които нямаме енергия, че не можем да реализираме потенциала си като жена / мъж, че нямаме силата да бъдем пълноценни родители, че все не ни достига нещо, за да бъдем щастливи – всичко това са показатели, че енергията ни изтича.

Много често, без дори да осъзнаем това, за нас се закачат енергийни същности, които черпят от запасите ни. И ако ние не се зареждаме ежедневно, не си правим защити или не сме в състояние на любов, лесно можем да станем жертви на енергоизтичане.

Има наистина прости и достъпни, но и много ефективни техники, чрез които да държите енергията си висока и които с радост ще споделим по време на практиката.

И както винаги ще бъдете обгрижени, масажирани, отпускани и намазани с омайни аромати, които да ви помогнат да възвърнете енергията и вътрешното си сияние.

Защото най-голямата тайна е, че животът ни процъфтява, когато ние се погрижим първо за себе си…

Ще ви дадем практически насоки как да излизате бързо от дисхармонични състояния на стрес, депресия, апатия и др.

И най-важното ще си подарите истинско блаженство тук, на Земята. Всички го заслужаваме

Повече за Ин йогата

Повече за Деви

Повече за маслата ни – www.11-moons.com

Цена – 13 лв.

Важат карти Мултиспорт

С предварително записване на 0894488809

info@yogamandala.net

Сподели