Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 25/02/2018
1:00 pm - 7:00 pm

Location
с. Кубратово

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Потопете се в енергийния свят на Рейки-лечение с висшата космическа енергия. Научете се да си помагате сами при всякакви болки, неразположения или просто да се поддържате винаги енергийно заредени.
Рейки е древна лечебна система, която се прилага чрез полагане на ръце върху тялото. Това е изключително проста и в същото време мощна техника. Рейки е естествен и безопасен път за разделяне с болестта. Балансира организма на физическо, емоционално и духовно ниво, възстановява физичезкото здраве, отстранява отрицателните емоции, намалява напрежението и стреса, допринася за усещане на вътрешен мир и покой. Всъщност рейки е осъзнаване на взаимосвързаност на човека с Космоса.

Рейки е безвредна и ефективна система, която може да се прилага и върху деца, животни и растения.

С предварително записване на info@yogamandala.net; 0894 488 809

Инициациите приключват с издаване на сертификат за Рейки I ниво.

Водещ: рейки мастер Роза
Цена: 160 лв

Ако не ви е удобен денят и часа може да заявите индивидуална инициация (цена 200 лв) на 0894 488 809 или info@yogamandala.net

Сподели