Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 16/07/2017
6:30 pm - 8:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Каним те на една магична вечер в Късче от Рая с ин йога, акомпанирана от лечебни звуци от гонг и тибетски купи 

Ин йогата предлага достъп до едно вътрешно пространство чрез пасивност и дълбочина. В тази медитативна практика таргетираме дълбоката съединителна тъкан, която не можем да разтегнем в динамичните практики и така винаги някъде по фасцията ни остава блокирана енергия. Представете си без да правите нищо, как се случва много. Точно това е магията на ин йогата – без усилие постигаме дълбок покой на тялото, ума и емоциите. Ин йога се ражда от Даоистките практики, които ни учат на НЕдействие. В това състояние ние се отваряме и позволяваме на това, за което няма възможност, пространство и време в ежедневието да изплува и да бъде видяно, признато и интегрирано. 
Огромна физическа полза на ин йогата е, че въздейства на ставите, които с времето се дехидратират и губят мобилността си.Емоционалните и менталните ползи също са много – ин йогата намалява значително нивата на стрес, повлиява чудесно състояния като панически атаки, депресия, безпокойство, хранителни нарушения, непреработени травми. Спомените от минали непреработени и неинтегрирани събития се складират във фасцията ни и на физическо ниво проявлението е болка, стягане, свиване, блокаж. Чрез ин йогата работим на всички нива, като фокусът се насочва както към физическите усещания, така и към емоционалната картина зад това. Така имаме възможност да станем истински интимни със самите себе си – среща, за която всеки от нас копнее. 

Докато сме в пълно състояние на покой и релаксация в дълбоките пози, Георги ще се грижи за нашето Етерно тяло с 2 гонга и 6 тибетски купи,за да се задълбочи пречистването ни не само на физическо ниво,но и на вибрационно. Нашето уникално много измерно същество се състои от много тела едно,от които е тялото ни от звук, съставено от вибрации и фини резонанси. В ежедневието то се замърсява от множеството нехармонични звуци идващи от превъзбудената градска среда, в която живеем. Омръзнало ли ви е от бормашината и строителните дейности, които се извършват на всякъде около нас? Стоите пред компютър и сте обградени от хиляди електрически уреди, които бучат и изпращат вибрации.Тази звукова борба изтощава нашето електромагнитно поле, което постоянно се противопоставя на тези намеси, за да ни запази центрирани. Понякога сред толкова много разсейващи и дестабилизиращи фактори ни е трудно да чуем нашия вътрешен звук „Анахата Нада“. Звуците на гонга и тибетските купи са лечебни. Всички те са ръчно изработени на специални честоти, които влизат в резонанс с човешкото звуково поле и раздробяват нехармоничните вибрации в тялото ни. Когато всичко ненужно е отстранено, остава само чистотата на вътрешния ни глас. В нас изгрява силата на интуицията и се връщаме към нашето естествено състояние на връзка с Висшия АЗ и с лекота можем да черпим от мъдростта скрита в нас! Единият Гонг е тониран по специална поръчка на вибрацията на Цветето на живота съответстващо на сърдечната чакра,а другият също специално изработен с вибрацията на планетата Сатурн, съответстваща на коренната ни чакра.
Георги има влечение към музиката отдавна, даже сам на 20 г. възраст установява свое музикално студио, в което свири на различни инструменти и пее. Преди 3 години за пръв път присъства на събитие с Гонгове и тибетски купи и веднага усеща,че това е неговото нещо. Мощният звук на гонга кара всяка клетка в него да настръхне от удоволствие. След това започва да асистира в различни звуколечебни практики, а сега вече започва да твори лечебните звуци сам или с приятели.

Ползи от ин йогата:

Възстановява енергийния баланс в тялото
Повишава мобилността на ставите, особено на тазобедрените
Намалява нивата на стрес
Лубрикира ставите 
Повлиява положително състояния като стрес, притестнение, тревожност, главоболие, паник атаки 
Подготвя тялото и ума за медитация 
Позволява навлизане в дълбочина на всички нива 
Заедно със звуците пречиства етерното тяло
Подобрява фокуса и концентрацията 
Създава усещане за хармония и любов
Връща ни в естествено състояние на покой и безпричинна радост
Задължително допълнение към динамичните ни практики

Водеща ин йогата – Деви – www.deviflow.com/devi
Звуково оформление – Георги Ранчев – Некрос 

Обмен – 20 лв.  (важат карти Мултиспорт)

Сподели