Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 13/05/2018
6:30 pm - 8:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Здравейте, толкова се радвам, че моментът дойде…Искам да ви поканя на едно изключително приятно място да прекараме заедно два часа, в които ще общуваме с истинските си същности. През последните 15 години загубих родителите си, управлявах над 100 човека персонал, създадох успешен бизнес, разведох се, преминах сърдечна операция,отказах се от кариерата си на предприемач и още куп неща…, но всичко това ме накара да затворя страницата на целия си минал живот и да се обърна към вътрешния си свят – да открия истинската си същност, да разчистя вътрешния си храм и да се стремя да го доизграждам и развивам. През последните години се отдадох на невидимото, като междувременно срещнах мъжа си и родих прекрасно дете. Днес повече от всякога усещам, че е дошъл моментът да предам опита и наученото до момента и да помогна, ако някой има желание да открие истинската страна на живота, истинската си сила, и връзката си с Вселената и Висшата енергия. Това е способност, която всеки от нас има. В забързания ни живот сякаш затваряме очи за своите способности и Висш разум, а ако се научим да се свързаме с тази сила и да си припомняме, че сме част от нея, целият материален живот около нас би придобил нова форма и смисъл.

Ако усещате вътрешно,че тези думи прилягат на душата ви, то заповядайте да преживеем заедно два часа, в които ще оставим Енергията сама да твори нашето време. Заповядайте!

Цена: 25 лева

Сподели