Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 11/11/2017
10:00 am - 5:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Програмата ИЗЦЕЛИ ТЯЛОТО си, представлява самостоятелна програма за квантово изцеление и ревитализация на тялото. Използват се енергийни практики за себеизцеление, детокс на физическо, емоционално и ментално ниво, квантова синхронизация на ума, тялото и душата, балансиране на енергийните центрове на тялото – чакрите и свързване на меридианите на тялото с тези на земята за активиране на оздравителните процеси на организма.

Изцеление на ТЯЛОТО е втората от общо три части от програмата за цялостна трансформация и изцеление: Програмиране на Реалността на ниво УМ, ТЯЛО и ДУША – Reality Engineering of Mind, Body & Soul. Това e оригинален и иновативен метод и подход за програмиране на квантово ниво, разработен от „School of Life Bg“.

 

ЗА КОГО е този трейнинг?

За всички, които искат да живеят и да се чувстват възможно най-добре в тази 3D реалност, да излекуват тялото си, да поддържат здравословен начин на живот, да променят диетата си, да се свържат със сърцето си, да се освободят от отрицателните емоции и мисли с по-ниска вибрация, които ни разболяват, да намерят алтернативни техники за справяне със стреса и шума и да постигнат баланс между ума, тялото и душата си.

За всички, които търсят по-задълбочени знания за света в самите себе си, алтернативни начини за изцеление, личностна промяна и духовна трансформация.

Вярвате ли, че е възможно, че ВИЕ можете? Отговора ви определя вашият резултат.

 

Кратък ТЕСТ:

От какво се нуждае физическото ни тяло, за да се чувстваме добре, да сме в добро здраве и да удължим живота си? ЕНЕРГИЯ и СЪЗНАНИЕ

– 1. Чиста храна; 2. Чиста вода; 3. Слънчева светлина; 4. Топлина; 5. Чист въздух; 6. Движение; 7. Здравословна (невредна) среда; 8. Обкръжение от положителни хора; 9. Положителни мисли, емоции и чувства; 10. Любов. (10х10% =100%)

– Какъв процент от 10-те изброени условия се покриват в ежедневието ви? Така, условно можете сами да оцените риска, на който сте подложени?

 

КАКВО ще получите от този трейнинг?

ПРАКТИКА

– Ще се свържете с тялото си, ще направите вътрешно пътуване и изследване на цялото тяло, за да разберете от какво има нужда в МЕДИТАЦИЯ.

– Ще направим диагностика на чакрите (енергийните центрове) и енергийни техники за тяхното балансиране, които може сами да използвате след това (включително подходящи кристали и етерични масла), енергийна защита и свързване на меридианите на тялото с тези на земята.

– Ще приложим енергийни изцелителни практики и упражнения за освобождаване на задържани емоции и чувства (ТЕС – Техника за Емоционална Свобода и „Осъзната Емоционалност“, метод на School of Life Bg).

– Използване на вибрационни честоти и мантри за възстановяването на тялото.

– Йогийски дихателни техники за зареждане на тялото с прана и със светлина.

– Сами ще съставите практическа програма за цялостна ревитализация на тялото (техники за баланс на чакрите (ако има блокирани), мудри, зареждане на тялото с цветове, диета, кратки енергийни упражнения, положителни утвърждения за всеки ден), която може да спазвате, за да поддържате енергиен баланс на чакрите и тялото си здраво и младо и да промените физическата си реалност.

 

ТЕОРИЯ

– Детайлна информация за всичко необходимо за поддържане на баланс на чакрите.

– Ще разгледаме основни начини за детокс на тялото (есента е много подходяща за прочистване на дебелото черво и белият дроб)

– Епигенетика и стрес мениджмънт – Начинът, по който възприемаме (интерпретираме) околната среда, пряко контролира дейността на гените ни, чрез процес, известен като „епигенетичен контрол“. („Биология на вярата“, Брус Липтън).

– Ще се запознаете с основните принципи на Ултраметаболизъм и здравословна диета (Марк Хаймън).

– Основни методи за детокс на тялото.

– Основната роля на водата и солта, първоизточник на живота.

– Как да поддържаме PH баланс. Ще измерим на място вашият PH баланс и ще ви препоръчаме храни, които са най-подходящи за вас.


Нашият ИЗБОР
Когато умът, тялото и душата ни са в хармония, ние сме здрави, щастливи, творим и постигаме желанията и мечтите си с лекота, изпитваме удоволствие от постигнатото, резонираме на вибрацията на безусловната любов, състрадание, търпение, приемане и благодарност.

Да бъдем здрави, да имаме енергия, да творим чудеса, да живеем на по-висока вибрация в синхрон с прехода на земята е наш избор, избор, който правим всеки ден.

Ще ви очакваме.
Прегръщаме ви и ви изпращаме любов и светлина.

 

Обмен: 60 лв (за резервиране на място, направете регистрация в събитието на Мандала уебсайт или с лично съобщение). Тел. за връзка: 0879834885

Водещи: Анжелина Гейджър и Glenn Smith

Кои сме ние?

Екипът на „School of life Bg” се състои от хора практикуващи духовни практики, духовни водачи и учители, енергийни лечители, психо-телесни терапевти, учители по живот, здравословно хранене, програмисти на реалността, ментори, програмни мениджъри и мениджъри трансформация.

 

Glenn Smith е един от двамата основатели на “School of Life Bg” – „Училище за живота Бг”.

Той е електро и автоматика инженер и мениджър по професия, ментор, лектор и музикант, който избира пътя на себеразвитието и духовното израстване и се посвещава на духовни и енергийни практики, сакрална геометрия и вибрация, като използва своята креативност и съзидателност за изобретяването на различни уреди и апарати на новата епоха. Последовател на Хулда Кларк и Дейвид Уилкок. Кристалната чакра пръчка и космически светлинен диск са едни от неговите изобретения.


Интерактивната част и медитациите се водят от Анжелина Гейджър, другият основател на School of Life Bg – „Училище за живота Бг”, лектор, проектен мениджър трансформация, психо-телесен консултант терапевт, енергиен терапевт и духовен учител, с много голям спектър от духовни и енергийни практики, енергийна терапия и масажи, водени медитации, сакрална геометрия, ангелска терапия, радиестезия, кристална и ароматерапия, хипноза и регресия, алтернативни терапии, рейки (2 ниво), ученичка и последователка на Грег Брейдън, Дейвид Уилкок, Друнвало Мелхезедек, Енодея Джудит, Донна Итън, Сал Ракеле, Дияна Купър, Дорийн Вирчу, Марк Хайман, Милен Николов, Петър Дънов, Вадим Зеланд и др.

Глен и Анжелина работят заедно в School of Life Bg през последните 4 години и съставят различни модули, почерпят опит от пътуванията си около света, запознават се, научават и събират различни духовни и енергийни практики.

Мисията на основателите е да спомогнат за разпространяването на знанията и практиките на новата епоха до колкото се може повече хора, които са избрали да вървят по пътя на личностното и духовно израстване и просветление.

 

Сподели