Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 30/06/2018
4:00 pm - 5:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Медитативна техника за освобождаване от страхове и болезнени спомени.

Интегриране енергията на любовта.

 

Срещата се провежда в две части:

1.Изграждане на свещено пространство и свързване с изцеляващия свещен поток, конкретни напътствия и насочване за всеки участник по конкретната тема, дискусия и информация от Акаша за всеки.

2. Медитативна техника за осъществяване на разграждане, изцеляване и интегриране на животворната сила на благоденствието и разгръщане на потенциала, чрез Свещения Животворен Поток на Любовта, Архангелите, Извисените Учители и енергията на “Присъствието“.

Тези медитативни техники са специално разработени от Наталия.

Кога: 30.06, 16:00 – 17:00ч.

Цена: 13лв.

Водещ: Наталия Накова 

Наталия Накова е духовен и висококвалифициран емпатичен консултант. Използвайки интуитивните си способности на емпат, виждане, усещане, чуване, знаене а така също и директен достъп до Акашовите Записи, Наталия чувства емоциите на другите и е в състояние да определя какви са блокажите на едно затворено сърце. 

Повече може да прочетете на: www.natalianakova.com/bg/

Сподели