Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 29/07/2018
2:00 pm - 6:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Как да създаваме здравословни граници в 5-Измерно съзнание – интензивен практически семинар с Наталия Накова

Защо това е най-важното нещо, за да бъдем здрави, успешни и да живеем добре и как да го постигнем?

Ще работим, ще осъзнаваме, ще освобождаваме и ще изграждаме.

1-ва част:

  1. Здравословните граници при общуване, Как да ги създаваме и Защо това е най-важното нещо, за да бъдем здрави, успешни и да живеем добре. Това е ново разбиране и нови методи , в 5 Измерно съзнание;
  2. Как да приложим здравословни граници в нашите взаимоотношения и общуване;
  3. Емоционалната болка. Емоционалната зависимост. Нашите клетки. Нашата карма. Ще приложим и ефективен метод за осъзнаване, разграждане и освобождаване, който разгражда нашата кармични блокажи.

2-ра част:

  1. Въпроси и отговори от Акашовите записи по темата за всеки присъстващ.

3-та част:

  1. Изцеляваща Медитативна техника за разграждане на кармични връзки и стари убеждения

 

Дата: 29 Юли, Неделя

Час: 14:00 – 18:00 Продължителност 4 часа

Цена: 38 лева

Водещ: Наталия Накова

За контакт и записване: Център Мандала тел: 0894 488 809 ; e-mail: info@yogamandala.net, или 0886 734 859, contact@natalianakova.com

Заповядайте, присъединете се към нас на този семинар, където чрез осъзнаване и прилагане на вибрационното подравняване и съпътстващите го процеси, ние ще интегрираме още от силата си. Всяка среща е уникална.

Наталия създава едно свещено пространство, където всичко се случва в момента, на живо. То се ражда и разгръща от енергията на присъстващите и работи за изцеляване и лично благополучие.

Това е животворна енергия на жив живот, жива светлина и жива любов, идващи директно от сърцевината на Източника.

Водещ: Наталия Накова е духовен и висококвалифициран емпатичен консултант. Използвайки интуитивните си способности на емпат, виждане, усещане, чуване, знаене а така също и директен достъп до Акашовите Записи, Наталия чувства емоциите на другите и е в състояние да определя какви са блокажите на едно затворено сърце.

В резултат на това се раждат нейните методи и учения, които, чрез силата на любовта, подпомагат енергийно-чувствителните същества при изцеление на тялото, пробуждане на душата и трансформиране на тяхната реалност.

Нейният уникален метод на работа помага за разграждането и освобождаването на много блокажи и кармични свързаности и ни показва най-светлите потенциали за нашия живот, като промяната вътре в нас се усеща на много нива.

Мъдрост, Любов и Сила, събрани в едно, за да изцеляват чрез силата на любовта на сърцето, където се проявява самият Източник – това е Наталия.

В резултат на дългогодишните си изследвания на човешката природа и психологията на междуличностните взаимоотношения, Наталия би могла да отговори и на всички ваши въпроси, свързани с тях.

Можете да прочетете повече за нея и нейната работа на: www.natalianakova.com/bg/

Сподели