Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 30/08/2018
5:45 pm - 6:45 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Всеки от нас има трески за дялане в характера си, но има хора, с чиито характерови особености е наистина предизвикателство да се справим. Кои са различните типажи „трудни“ хора, какво е типично за поведението им и кое е най-подходящото отношение спрямо тях от наша страна – това ще обсъдим по време на едночасовата ни среща.
В края ще поработим върху конкретен казус с подобен човек в живота ни по метода на медитация с визуализация.
Тази сесия ще е по-скоро лекционна и медитативна. Няма да ви е необходимо облекло за йога, защото няма да правим движения с тялото.

Цена: 10 лв. Важат карти МултиСпорт

Водещ: Анастасия Манлихер води групови и индивидуални релакс и медитативни сесии, тренинги за освобождаване от стреса и за трансформиране на неблагоприятни житейски обстоятелства от началото на 2014г. Разработва и двигателна програма за здравето на гръбнака и ставите и срещу обездвижването на съвременния човек, базирана на йога асани, китайска гимнастика и лечебна физкултура. В продължение на вече повече от четвърт век изучава философията и практиката на йога, приложна психология, други древни системи за възстановяване баланса на тялото и ума. Учи психо-соматика още по време на бакалавърската си степен в университета. Завършила е Клинична педагогика и психология за деца с психо-соматични заболявания. Част от обучението са дисциплини по детско-юношеска и обща психология, неврология и психиатрия, анатомия и физиология, педиатрия и кинезиология. Магистратурата й е Връзки с обществеността, а в момента е докторант по Психология на здравето в Софийски университет – специалност, която отново разглежда връзката психика-емоции-тяло-социум.

Сподели