Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 11/10/2018 - 16/10/2018
5:40 pm - 8:50 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


Ще разгледаме темата от три страни – какво да правим, когато ние се ядосаме и се разгневим; как да постъпим, когато някой се гневи на нас; ако ние сме често гневни и сме склонни често да изливаме яда си върху другите, къде може да търсим корените за това.
Гневът има много лица и проявления. Първо ще направим един писмен тест, за да определим какъв е нашия тип гневливост. След това ще се заемем с обсъждането на някои стратегии за укротяването му. Ще правим дихателни упражнения, които помагат в моменти, когато сме се ядосали и имаме нужда да разтоварим тази огнена емоция. Ще завършим с кратка медитация, чийто фокус е разрешаване на конфликтна ситуация с конкретен човек, ситуация, която е източник отново на гняв, яд и силно раздразнение.

Облекло: като за йога.

Цена: 13лв. Важат карти МултиСпорт.

Двете сесии в четвъртък и във вторник са идентични. Изберете тази, която ви е по-удобна като час и ден.

Водещ: Анастасия Манлихер води групови и индивидуални релакс и медитативни сесии, тренинги за освобождаване от стреса и за трансформиране на неблагоприятни житейски обстоятелства от началото на 2014г. Разработва и двигателна програма за здравето на гръбнака и ставите и срещу обездвижването на съвременния човек, базирана на йога асани, китайска гимнастика и лечебна физкултура. В продължение на вече повече от четвърт век изучава философията и практиката на йога, приложна психология, други древни системи за възстановяване баланса на тялото и ума. Учи психо-соматика още по време на бакалавърската си степен в университета. Завършила е Клинична педагогика и психология за деца с психо-соматични заболявания. Част от обучението са дисциплини по детско-юношеска и обща психология, неврология и психиатрия, анатомия и физиология, педиатрия и кинезиология, основи на психо-терапията. Магистратурата й е Връзки с обществеността, а в момента е докторант по Психология на здравето в Софийски университет – специалност, която отново разглежда връзката психика-емоции-тяло-социум

11 октомври: 17:40 ч.

16 октомври: 19:50 ч.

Сподели