Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 06/09/2018
5:45 pm - 6:45 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Заради вашия интерес повтарям тази сесия, посветена на алтернативни начини, с които да помагаме на сърцето да се чувства добре.
Тя включва съвети за пърав помощ при високо и при ниско кръвно налягане, дихателни практики за успокояване на сърцебиене и такива, които изчистват емоционалните причини, предизмикващи дискомфорт в сързечната област и по сърдечно-съдовата система.
Ще направим и две кратки, но много приятни медитации, насочени към връзката възстановяване на емоционалния баланс – здраве за сърцето, които можете след това да си правите сами и в ежедневието.

Облекло: като за йога – клин или свободен мек панталон и тениска или потниче.

Цена: 10лв. Важат карти МултиСпорт.


Водещ: Анастасия Манлихер води групови и индивидуални релакс и медитативни сесии, тренинги за освобождаване от стреса и за трансформиране на неблагоприятни житейски обстоятелства от началото на 2014г. Разработва и двигателна програма за здравето на гръбнака и ставите и срещу обездвижването на съвременния човек, базирана на йога асани, китайска гимнастика и лечебна физкултура. В продължение на вече повече от четвърт век изучава философията и практиката на йога, приложна психология, други древни системи за възстановяване баланса на тялото и ума. Учи психо-соматика още по време на бакалавърската си степен в университета. Завършила е Клинична педагогика и психология за деца с психо-соматични заболявания. Част от обучението са дисциплини по детско-юношеска и обща психология, неврология и психиатрия, анатомия и физиология, педиатрия и кинезиология. Магистратурата й е Връзки с обществеността, а в момента е докторант по Психология на здравето в Софийски университет – специалност, която отново разглежда връзката психика-емоции-тяло-социум.

Сподели