Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 18/09/2017
7:00 pm - 10:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Вие сте поканени да участвате в рядка възможност да изпитате лечебна свещена церемония по какао в София с медицински антрополог, автор, лечител и шамански фасилитатор Робърт Ти.

Церемонията по какао е пространство, в което можем да се свързваме и да общуваме не само с физическия аспект на шоколада, но и със самата същност на какаото, неговата женствена енергия и интелигентната мъдрост и дух на растението.

Участниците често отчитат много физически, умствени и духовни предимства като:

 • Дълбоки отвори на сърцето
 • Дълбоко емоционално и физическо ребалансиране и центриране
 • Трансформативни прозрения и духовни изцеления
 • Подобрена способност да се отказвате от повтарящи се модели на мислене и тревоги
 • Дълбоко пренасочване към настоящия момент и вътрешна тишина
 • Усещане за блаженство и пълнота.
 • Развиващо се чувство за благодарност и красиво посвещение и връзка към света на мъдростта на растителния дух

Всичко това често продължава дълго след церемонията, тъй като ползите се интегрират в нашето ежедневие.

Има огромен набор от дълбоки отговори, учения и изцеления на разположение на онези, които желаят да изпитат своите подаръци.

Дата: 18 септември, 2017 г.
Време: 19:00 – 22:00 ч
Място: yogamandala (бул. Княгиня Мария Луиза №58)
Резервация: Местата са ограничени, затова потвърдете възможно най-рано тук: tribusmedicina@gmail.com
Инвестиции: 80 лева
Депозит: 30 лева (до 16 септември)

Практическа информация: Моля, имайте предвид, че поради ограничения брой участници в церемонията по какаото, бихме искали да се уверите, че оставяте депозит от 30 лева (за номера на банковата сметка пишете на адрес: tribusmedicina@gmail.com), за да резервирате вашето място.

Формат: Въведение, отваряне на пространството за изцеление и поздрав, поставяне на намерения, пиене на церемониалното какао, мълчание и комуникиране с Духа на какаото, дълбоко лично отражение, практикуване на присъствие, ръководена медитация, интерактивни динамични лечебни практики, и церемониалното пространство за затваряне.

Какво да донеса:

 • Удобни дрехи
 • Бутилка вода
 • Писалка с цветни моливи (по избор) за писане или скициране
 • Музикален инструмент за споделяне (в края)

Често задавани въпроси

В: Защо да участвате в церемония по какао?

О: Когато участваме в церемония по какао, не само работим с физическите аспекти на какаото, но и с родната си интелигентност като лекарство за духа, което може да ни изцели на най-дълбоките духовни нива.

Местните култури в Централна и Южна Америка отдавна разбират, че най-високата форма на растителни лекарства е интелигентността на растенията и това е интелигентност, която може да комуникира директно с хората и внимателно да ни научи, веднъж внесени в тялото.

Какао може да работи, като ни помага да освободим стари истории или модели, които вече не ни служат, или може би действат дълбоко в нашето съзнание без нашето съзнание.

Можем да започнем да изпитваме дълбоки емоционални и духовни изцеления, тъй като какао е най-вече духовната медицина за сърцето, насърчавайки любовта и прошката да влезе и да излъчва през нас на все по-дълбоки нива, позволявайки да настъпи изцеление и трансформация.

Освен това може да ни свърже с неизвестни аспекти на себе си и да установи дълбоко осъзнаване и уважение към даровете и чудесата на природния свят, което ни позволява да живеем по-добре с благодат и поток.

За повече информация относно Plant Spirit Medicine, моля, следвайте тази връзка.

https://docs.google.com/document/d/1Mj1u2zH98ZSiQrVYtZ6XRP2OzaLSqX4ta2CE_CuugqY/edit?usp=sharing

Q Какви са неговите физически и психически ползи?

Физически:

Какаото съдържа калий, фосфор, мед, желязо, цинк и магнезий, които допринасят за подобряването на притока на кръв към сърцето и мозъка, като в същото време намаляват кръвното налягане, което води до по-добро сърдечно-съдово здраве, по-малко стрес и повече жизненост!

Какао съдържа теобромин, който увеличава енергийните нива и облекчава умората.

Какао съдържа и най-голямото количество антиоксиданти заедно със значително количество хром, който балансира нивата на кръвната захар и помага на клетките на организма да устоят на увреждане от свободните радикали, предотвратявайки ненужната дегенерация.

Психически :

Повишеният приток на кръв към мозъка създава повече умствена острота, гъвкавост, осъзнатост и фокус.

Какао действа като мощен естествен антидепресант, като намалява физическия и емоционалния стрес и създава положителна химия в мозъка.

Високото съдържание на валеринови киселини блокира стресовите хормони, като същевременно предизвиква отделянето на допамин и ендорфина фенилетиламин, които са известни като „блажни химикали“

Също така съдържа основната аминокиселина Триптофан, която увеличава производството на серотонин, важно мозъчно химично вещество, което ни помага да останем позитивни и щастливи.

В: Това не е ли просто като пиене на горещ шоколад?

О: Търговският горещ шоколад се произвежда от какаови зърна, които обикновено са с нисък клас. Те са били подложени на високотемпературно промишлено печене и по-нататъшна машинна обработка, за да ги превърнат в какао на прах, което означава, че много от основните елементи, които се намират в какаовите зърна, са загубени. Получавате приятна напитка, вярно – но ако беше кола, това би било еквивалент на втора ръка Леда.

Церемонията за какао използва само най-висококачествените органични какаови зърна от малки стопанства в Южна Америка, които са били минимално преработени при много ниски температури, за да произвеждат паста не на прах и да запазят всички основни хранителни вещества и мощни антиоксиданти и невропреносители непокътнати , което не само го прави суперхрана на световно ниво, но и изключително лекарство за душата.

Като част от подготовката за церемонията по какао, различни мощни и лечебни билки и суперхрани се добавят, за да създадат еликсир с голяма трансформативна сила и дълбочина.

Дори и начинът на комбиниране, подготовка и връзка с интелигентността на какао включва дълбоко съзнание и привличане към експертното шаманско знание и опит на фасилитатора за максимизиране на ефекта на какао в подготвено и свещено церемониално пространство.

Ако суровите органични какаови зърна бяха кола – това би било най-добрият Мерцедес, който лично ще бъде доставен на входната врата, готов за шофиране. Сега просто се отпуснете, миришете на кожата и си представете къде ще отидете ….

В: Това ли е халюцинационно преживяване?

О: Какаото не е известно като зрително растение. Това не означава, че в церемонията растението няма да комуникира чрез видения и картини, но виденията не преобладават. По-скоро това е дълбоко почувствано тяло, което ни свързва със сърцата ни и с нашата трансцендентна красота и същество.

Въпрос: Кой ръководи церемонията?

А: Робърт Ти

Медицински антрополог с практически опит в Африка, работещ за Световната здравна организация – W.H.O.
Съосновател на StressBusters UK, най-голямата корпоративна фирма за масаж в Обединеното кралство.
Автор на Петминутната серия на Virgin Publishing, публикувана на 8 езика.
9 години опит, работещ с амазонските и други шамански лечебни традиции по целия свят.
Международен практикуващ какао с церемонии в Азия, Европа, Близкия изток и Африка

В: Има ли някой, за когото не е подходящо?

A: С изключение на условието, под церемонията по какаото е безопасно да участват всички.
Забележка: Ако сте на антидепресанти, стабилизатори на настроение, като използвате жълт кантарион или някаква естествена добавка, съдържаща 5НТР (проверете етикета), не е препоръчително да участвате, защото комбинацията от суров какао и такива вещества може да е вредна.

Атестат

„През последните няколко години четох много за естествените лечебни свойства на суровия какао и моят опит с Робърт, ръководещ церемонията по какао, донесе нови нива на смисъл на моя живот и трансформация.

Срещнах Робърт, когато дойде в Южна Африка, за да проведе лечебни отстъпки през февруари 2017. В церемонията по какаото бяхме поканени да пием Какао на 2 етапа с около 20 минути между тях. След само няколко минути в първата част почувствах, че сърдечната ми чакра се отвори и аз осъзнах разширяването на цялото си същество. В този момент преживях интензивна любов, блаженство и вътрешна тишина – и по начин, който никога не съм правил преди. Едва тогава разбрах колко съм бил откъснат от тялото си.

Мога само да го опиша като най-дълбокото преживяване на моята основна същност или същност, която някога съм имал.

Разбрах също, че от дълго време в живота си се чувствах като „изгубих“ истинското си себе си, себе си с оригинална невинност … И тогава дойде причастието, което се присъедини към всичко в единство и цялост. Изпих последната част и отново затворих очи. Робърт дойде и направи звукова изцелителна работа, използвайки тибетските песни по тялото ми. Ефектът от вибрациите промени в себе си нещата, които не мога да обясня. Озовах се да плача за реализациите, които ми дойдоха. После изведнъж, от нищото, започнах да се смея – толкова много, че сълзите ми потъваха по бузите ми. Имаше дълбока връзка с игривостта и радостта на моето вътрешно дете … както си спомням от детските си дни.

Какао … какво невероятно преживяване. Пътуване, което винаги ще Ви препоръчам, ако го попитате. Намасте, Робърт.”

За повече препоръки относно опита на церемонията по какао, моля, следвайте тази връзка:

https://docs.google.com/document/d/1rjDeDaxNPi9jZ_hIcTCLnw2TdaTsf2eL5audCuoLZp0/edit?usp=sharing

Сподели