Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 17/03/2015
6:30 pm - 8:15 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


Кали флоу йога

 

Кали е Хинду богинята, която въплъщва в себе си и трите аспекта на живота – съзиданието, танца на живота и разрушението, но е най-известна с третия си аспект.

Вишну е казал за нея: Тя е майчината причина за всички промени, прояви и разрушения. Вселената се опира на нея, произлиза от нея и се претопява отново в нея.

Кали е символ, който въпъщава в себе си енергията на разрухата на миналото. Който предаде егото си в нейни ръце, ще танцува свободен от оковите на земните илюзии. С един размах Кали отрязва кармичните ни връзки и ни освобождава от тежките обвързаности.

В тази практика ние ще танцуваме върху останките от нашите неуспехи. Ще издигнем глави високо над дребните ежедневни неволи и ще погледнем живота през нейните очи – безпощадни към егото и любящи към живота.

Подгответе се за сериозни виняси, които да запалят вътрешния ни огън. Много асани, ориентирани към харата ни, където складираме кармичните връзки. Огнени дихания, които да изкарат подтиснатите самскари. Тематичната киртан музика ще ни потопи още по-дълбоко в измеренията на Кали.

Не отлагайте промяната за някой друг път. Защото друг път няма. Промяната винаги се случва сега.

 

Сподели