Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 28/01/2017 - 29/01/2017
9:30 am - 6:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


В този двудневен практически семинар, Иван Великов ще ви предостави цялостна завършена система за създаване на правилна основа за развитие.

След като усвоите системата по време на семинара, ще можете да я прилагате ежедневно, за да постигате добро здраве, тонус и психично благополучие. Това ще ви помогне да установите контрол над тялото, психиката и ума си и да освободите творческата си енергия.

Подбраните практики имат за цел да превърнат тялото и ума ви в правилно настроени инструменти за физическо, ментално, емоционално и духовно развитие. Програмата на практическия курс е въвеждаща и има за цел да отстрани и трансформира негативния опит, който средата, в която живеем, ежедневно провокира.

За да извлечете максимума от събитието, програмата се състои от 2 части – практическа част и теоретична.

 

Практическата част се състои от:

– Общозагряващи упражнения

– 5 дихателни практики, които да прилагате ежедневно, за да контролирате своята Прана (жизнената енергия)

– Убежищна медитация – Тук ще разберете какви убежища сте създали за себе си в момента и как ви служат те. След което, ще създадете правилното си вътрешно убежище.

– 5 физически упражнения – Ще поставите под контрол 5-те Прани, 5-те елемента, като за всяка чакра има определено упражнение. Помага да се справите с емоционални проблеми, защото петте упражнения трансформират външните ви смущения.

– Посвещение на заслугите

 

В теоретичната част ще разберете:

– Какво е йога и тантра? Каква е вашата лична мотивация да се занимавате с йога и тантра и защо това е важно за резултатите, които ще постигнете?

– Кои са различните нива на разбиране на методите в йога и тантра

– Научете за 5 вида знание, 3 вида ум, 8 вида съзнание -И къде сте вие? Ще направите точна самооценка на собственото си ниво на развитие, къде сте стигнали, къде сте в момента?

– Структура на психичния опит – Препрогамиране на умствените модели, които ви носят лоши резултати, за да започнат да ви носят резултатите, които желаете

– Принципи, методи и цели в йога и тантра

– Правилен възглед и правилна мотивация

 

Препоръки:

Препоръчително е преди семинара да не се консумира храна. Всеки участник да изпие по една – две чаши с преварена топла вода, което ще подпомогне изчистването на  дебелото черво.

 

Забележка: Семинарът е подходящ, както за напълно начинаещи, така и за напреднали, т.к. ще се дадат базови принципи, общовалидни за всички системи.

 

Цена: 120 лв / човек

180 лв за двама

 

За водещия:

 

Иван Великов израства в проблемно семейство в Русе. Животът му не започва по най-гладкия начин, с бурни тийнейджърски години, когато както сам казва е бил в най-голямата емоционална дупка в живота си. Случайното попадане на една книга в ръцете му го провокира да потърси промяна промяна. Да потърси себе си.

 

Среща ментор, който му помага бързо да извърви дълъг път в духовния си растеж. Започва да се занимава с йога и да води практики още на 17-годишна възраст. Вече с над 15-годишен опит във философията на йога, преминал през опита на много учители и през собствения си такъв, Иван е възприел мисията си на учител и просветител и изпитва огромно удовлетворение да предава опита и знанията си в йога и тантра на своите ученици.

Сподели