Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 24/12/2018
11:00 am - 12:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Заповядай да изцедим годината от тялото си. Буквално. В този детокс час ще запалим вътрешния огън – агни, за да изгорим излишното и да олекнем.

Детоксът се случва на няколко нива – физическо, емоционално и ментално. В този час ще разгледаме и трите, като за физическото ще изпълняваме специално подбрани и подредени асани и съчетания, които компресират и разтягат органите, за емоционалния детокс ще използваме дихателни техники, а за менталния детокс – утвърждения, които да заменят отровните мисловни шаблони.

Физически детокс: Има три системи в тялото ни, които отговарят за елиминирането на ненужните вещества – кръвоносна, храносмилателна и лимфна.
Кръвоносната система изпомпва кръвта в тялото и снабдява клетките с кислород, като отвежда отпадъчните вещества от тях.
Храносмилателната система преработва храната, която приемаме и отделя ненужните вещества от нея.
Лимфната система събира междуклетъчните флуиди и ги изпраща към лимфните възли за да се отдели всичко вредно, преди лимфнния поток да се влее в кръвообращението.
Лимфната система не разполага със собствена помпа. Вместо това, тя работи предимно чрез мускулните контракции, затова е много важно чрез движение да подържаме добър мускулен тонус.

Това, което приемаме като храна, се превръща в основна градивна единица на нашето тяло. За да улесним извличането на полезните съставки от храната и да елиминираме отпадъчните ще се потопим в един детоксириращ флоу час с много усуквания, компресии и разтягания, които да подпомогнат работата на трите елиминиращи системи и да постигнем цялостно усещане за жизнен тонус и здраве.

Дихателните техники ще ни центрират, за да можем да наблюдаваме емоциите си във вътрешна тишина.
Утвърждаващата медитация ще подпомогне умът да си изгради нови навици и положителни настройки.

Водещ – Деви – deviflow.com/devi

Само с предварително записване! Часът ще бъде сравнително натоварващ и се препоръчва за хора, които имат йога практикта.

Моля заяви присъствие на 0894488809
Цена – 15 лв.
Карти Мултиспорт важат, карти Мандала важат с доплащане 5 лв

Сподели