Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 02/08/2018
6:30 pm - 9:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Тютюнът е едно от растенията на силата на коренното население на Северна и Южна Америка.

Рапе е тютюн, който се използва с медицинско предназначение и има благотворен антисептичен ефект, изчиствайки носа и синусите. След употреба носи яснота на ментално и емоционално ниво. Това е един мощен инструмент за задаване на намерение и фокус.

Рапе церемонията ще ви е изключително полезна ако:

  • сте в момент на избор
  • имате потребност да се свържете със знанието и силата си
  • искате да изчистите визията си

Кръгът на Тютюна Рапе е сакрален момент, в който имаме възможност да се запознаем с лечебните свойства на тютюна и да възстановим потомствената му връзка с нашите предци.

Разликата между обикновения тютюн и Рапе е в това, че Рапе няма вредни добавки и е изцяло натурален продукт.

Присъствието на Дядо Табак в кръга се осигурява и води посредством лечебни мантри и напявания. Това ни помага да потънем максимално дълбоко навътре в себе си, дава ни възможност да опознаем ясно същността си и това, което ни заобикаля.

С любов ни дарява изцеление, разрешава ни да се фокусираме.

Съзнанието се освобождава от всякакви вредни мисли и модели, за да навлезе в състояние на пълен покой.

Рапе се използва, за да освободи напрежението в двете полукълба на мозъка и по този начин да балансира тялото.

Притежава възстановителни, противогъбични и антибактериални свойства, поради което използването му носи високи резултати при разрешаването на респираторни проблеми, бронхити, синузити, пневмонии, мигрена и други.

Кога: 02 август 2018 от 18:30ч

Цена за участие: 30лв

За записвания: тел: 0894488809 или онлайн

Водещ: Саския Леон

„Ако трябва да определя себе си, бих казала, че съм изследовател и изучавам културата, традициите и знанието на древните народи по света. Гещалт терапевт, психолог, член на международната културна фондация „Камино Рохо” и на детската асоциация „Добро намерение” в Мексико. Жена-мост между съвременния живот и този на нашите предци.

Моята философия за живот се основава на настоящия момент, на времето и обстоятелствата, които ни се случват СЕГА. Вярвам, че психическото, духовното, дори телесното здраве се коренят в ДВИЖЕНИЕТО. И защото вярвам, че сме като природата – циклични, отговорът на въпроса „Кой си ти?” в моя случай е ефимерен и определено е със срок на годност.“

П.С.

Това, което е добре да се знае, че преди  церемонията, участниците не трябва да са употребявали алкохол и лекарства, да бъдат облечени в удобни, меки дрехи, които не притискат тялото и му дават възможност да диша свободно. Поради реакциите на тялото по време на навлизане в дълбок процес, желателно да имате дрехи за преобличане.

Който желае, може да си носи амулети, камъни…

Преди записване, ако някой има здравословен проблем или специфично заболяване, задължително трябва да се свърже с посочените долу контакти.

За контакти във ФБ:  Saskia Leon https://www.facebook.com/saskiamadrid и Sylvia Assenova Parvina https://www.facebook.com/sylvia.parwina – 0888352500

Сподели