Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 14/03/2016
5:20 pm - 7:20 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


Целта на Кундалини йога е да пробуди безграничния ни човешки потенциал, да ни помогне да разгърнем съзнанието и открием нови измерения на любовта и свободата.

Благодарение на мощните и трансформиращи техники на Кундалини йога и вдъхновяващата музика на Лукас Маскиано, ще пречистим сърцата си и хармонизираме пространството в нас и около нас.

Практиката е посветена на балансиране на енергията във всички чакри и разгръщане на потенциала ни като човешки същества, надарени с интелект и чувствителност.

Лукас Маскиано е гуруто сред плеядата испаноговорящи музиканти, притежаващи невероятна харизма. Той е един от идолите на испанската интелигенция, след като през 2001-ва емигрира в Барселона, където живее до днес. Зад гърба си има осем авторски диска, последният от които “От Париж до Трансилвания” отбелязва най-високите продажби на музикалния пазар в Испания. Лукас Маскиано има зад гърба си хиляди концерти в Испания, Европа, Латинска Америка, Индия и България. Една от насоките, в които той работи с особено голяма вдъхновение е комбинацията на йога и музика. Близо от година той реализира този проект в Барселона, заедно със сестра си – София Маскиано, която е учител по йога, както и в България заедно с Людмила Класанова.

Людмила Класанова е Кундалини йога инструктор в Център за цялостна трансформация Мандала. Започва заниманията си по йога през 1996 г. в системата на Сатянанда йога. От 2006 г. преподава Кундалини йога, след като завършва курс за инструктори във френската федерация „Тантра – Кундалини йога“. Системата, която се преподава във федерацията, се основава на учението на индийския учител Йоги Бхаджан, който предава традицията на Кундалини йога в западния свят. Людмила е доктор по индийска и тибетска литература и култура и хоноруван преподавател в Център по източни езици и култури към Софийския университет „Св. Климент Охридски“.

Цена: 16 лв

потвърдете присъствието си на 0894 488 809

Сподели