Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 12/11/2016
5:00 pm - 7:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Есента е чудесно време да се освободим от всичко, което е ненужно, да оставим зад гърба си миналото, да пречистим тялото и душата си. Кундалини йога е един от древните методи, с които можем да постигнем това. Тя ни помага да събудим енергията в нас, да постигнем хармония и разгърнем любовта, осъзнаването и свободата. По време на двете практика по Кундалини йога ще използваме лечебната сила на музиката и мантрите, за да балансираме елементите огън и вода.

Най-добрата техника в Кундалини йога за балансиране на елементите се нарича Киртан крия. Тя включва произнасяне на мантрата СА ТА НА МА, която се използва за увеличаване на интуицията и балансиране на мозъчните полукълба. Мантрата описва цикъла на живота и сътворението и е мощен катализатор за промяна.

СА – безкрайност, цялост на Космоса

ТА – живот (раждане на формата от безкрайното)

НА – смърт (или трансформация)

МА – прераждане

Благодарение на практикуването на Киртан крия, започваме да разбираме цикъла на сътворението. От безкрайното се поражда живота, а от живота идва смъртта или промяната. От смъртта или промяната идва прераждането на съзнанието към радостта на безкрайното, от което състраданието води отново към живота.

Людмила Класанова започва заниманията си по йога през 1996 г. в системата на Сатянанда йога. От 2006 г. преподава Кундалини йога, след като завършва курс за инструктори във френската федерация „Тантра – Кундалини йога“. Системата, която се преподава във федерацията, се основава на учението на индийския учител Йоги Бхаджан, който предава традицията на Кундалини йога в западния свят.

 

Програма:

 

Балансиране на елемента вода

5 ноември, събота, 17- 19 ч., Мандала, 20 лв. (ако имате карта за посещения доплащате 10 лв)

 

Балансиране на елемента огън

12 ноември, събота, 17-19 ч., Мандала, 20 лв. (ако имате карта за посещения доплащате 10 лв)

Сподели