Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 17/01/2019
8:00 pm - 9:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Нека, с помощта на Архангелите, да навлезем в тази година с Усмивка и Благодарност за всички житейски събития, които са били част от Битието ни през 2018г.

Тази медитация е на няколко етапа и има за цел напълно да възстанови потока от Жизнена енергия във всички енергийни и физически структури от Себе-то ни.Ще излекуваме ниските вибрации и това ще ни позволи с много по-ясен ум да приложим умението да запазим уроците и полезната информация от разнообразните опитностти, които оставят следа в нас. Така ще съхраним цялостта си и ще оценим обективно събитията в нашия живот.

И на края ще се обградим със силна Защита за да останем Пълноценни, Приемащи,Любящи и Свободни за да определим на спокойствие в какво да се изрази Новото Начало за нас през 2019г.

Цена: 13 лв

Карти Мулстиспорт, Мандала важат. Карти Содексо важат с 2 лв доплащане

Водещ: Деси (Mukha)

Сподели