Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 08/12/2018
12:10 pm - 2:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Съвременния свят е едно постоянно седене в статично положение. Заседналия начин на живот води до трайни увреждания. Опорно двигателната система  е съставена  от пасивна и активна част, тоест кости ,мускули и стави.  Когато не използваме някой мускул той атрофира, същото е и с костите – няма натоварване калция се изхвърля по естествен път. Тялото се отървава от всичко ненужно за да не тежи излишно.
Липсата на мускулна маса  води до нестабилно положение на костите. Така се сдобиваме с болки в гърба, крехки и чупливи кости и стави склонни към травми, по сериозните нарушения също не закъсняват сколиози, кифози, артрози , дискове хернии и др.
Цел на ЛФК огъвкавяване на ставите, засилване здравината на костите,  тонизиране на динамичните  мускули и релаксиране на статичните.
Резултат след  редовно изпълнение на ЛФК здраво, гъвкаво тяло.
Измерването на гръбначния стълб включва:
Измерване на страничния наклон
Тест на Майер
Цена: Като на редовна практика

 

Сподели