Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 14/02/2016
3:30 pm - 5:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


2-часова сесия за сближаване в отношенията на една двойка

Невробиолозите твърдят, че когато се влюбваме и докато ни държи тръпката на влюбването, в мозъците и телата ни се изливат такива количества окситоцин (хормона на любовта), каквито при употребата на наркотик. Неслучайно се чувстваме супер енергични, витални, имаме усещането, че можем да покорим света и че всичко в него е прекрасно.

Какво се случва обаче, когато този етап отмине и тръгнем по равна бездушна повърхност във връзката си или още по-лошо, в нея се настанят раздразнението, сприхавостта, недоверието? Тогава се чудим дали не сме попаднали в лабиринт, от който излизането е трудно.

Ако имате нужда от освежаване на отношенията с половинката си, ако искате да върнете баланса в комуникацията и да покажете и изкажете неща, които ви е трудно да изразите, тази дву-часова сесия е за вас. Тя е като своеобразен тренинг, който да ви помогне да откриете оазиса на спокойствието вътре в себе си, да го споделите с партньора си и да изразите по дискретен начин онова, което ви тежи, измъчва, което буксува в отношенията ви. По време на сесията за сближаване ще направим още една крачка към човека, с когото сме избрали да бъдем, за да затанцуваме танца на взаимното привличане, уважение и обич.

Елате с половинката си, носете меки свободни и удобни дрехи.

Водеща: Анастасия Манлихер – преподавател техники за освобождаване от стреса в център Мандала

Цена за 1 двойка: 30 лв.

Сподели