Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 30/10/2017
6:30 pm - 8:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Казват, че любовта е една, но всъщност на Земята тя се проявява по специфично в различните контексти. Любовта на родителите към децата е много различна от тази на двама партньори например. Любовта има правила и е важно да ги знаем, за да живеем в хармония.

Любовта е двигателя на живота, тя е Първоизточника, който ни захранва всички. Любовта е щедра и ни дава възможности.

Отварянето на сърцето е алхимичен процес, който е свързан с това да останем чувствителни и отворени към съюзите с другите и същевременно в контакт със самите себе си.

 

В тази сесия ще разграничим различните проявления и форми на любовта – партньорска, родителска, себелюбов, любов към света, към учителите, към Божественото и състоянието ЛЮБОВ.

Ще засегнем един изключително важен въпрос –

КАКВО ЗНАЧИ ДА ОБИЧАШ СЕБЕ СИ? и съответно какви са проявленията на обратното НЕЛЮБОВ към себе си. 

 

Има един интересен феномен – И НАЛИЧИЕТО И ЛИПСАТА НА ЛЮБОВ НИ ОБРЪЩА КЪМ СЕБЕ СИ….

Но най-големият ни мит е този за разделението!

Ние се виждаме отделно от природата, отделно един от друг, отделно от божественото. Ние сме класифицирани в категории, които ни отделят – раса, пол, възраст, класа.

Ще отделим време и за преживяване на ЕДИН-Е-НИЕто, което е най-висшата форма на възприятие на живота от физическото измерение.

Свързан/а ли съм със сърцето си? Всички сърца копнеят за едно единствено нещо и то е СВЪРЗАНОСТ. Свързаност на няколко нива – свързаност на сърцето и ума, свързаност с близки на сърцето ни хора, свързаност с Цялата Вселена. Страданието съществува, защото всички искаме едно, а правим друго под натиска на този мъжки свят, в който ние трябва да се състезваме, да се доказваме, сякаш не е достатъчно просто да се обичаме.

Изцелението може да дойде само ако ние свържем вътре в себе си образа на майката Земя и бащата Небе и ги проявим хармонично в нашият живот. Това символизират и двата  преплитащи се триъгълника на 4-та чакра – мъжкото и женското начало заедно. За това са ни дадени 2 страни – лява и дясна, две мозъчни полукълба и изобщо затова свтът е дуален – за да е очевидно, че щастието лежи в прегръдката на противоположностите, която е в сърцето.

Ще работим индивидулано и по двойки, ще преживяваме много и ще завършим тази сесия с един ритуал за пускане. Защото привързаностите и хватката, с която държим любими хора и неща, всъщност ни отделя от състоянието ЛЮБОВ.

Към тази сесия има и ОНЛАЙН МОДУЛ, който можеш да закупиш отделно и да продължиш своята работа по темата в къщи в удобно за теб време.

Водеща – Деви – www.deviflow.com/devi

Практиката е част от програма „Разпери криле“

Запази място на 0894488809

info@yogamandala.net

 

Цена на практика

18 лв
  • карти Мултиспорт важат без доплащане
  • месечни карти на център Мандала важат с доплащане 8 лв

Цена само на онлайн модул

40 лв
  • дневен ритъм – упражнения и задачи за деня
  • обучителни видеа
  • водени медитации
  • pdf презентации

Пакетна цена за практика + онлайн модул

55 лв
  • ако използвате карта мултиспорт за практиката, то цената на онлайн курса е отделно – 40 лв
Сподели