Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 18/01/2018
6:30 pm - 8:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


„Душата живее в смях, ако успееш да уловиш смеха, ще уловиш и душата“.

Според нас същата сентенция важи с пълна сила и за дъха. Умението да дишаш е умение да опознаеш себе си. Да опознаеш душата, ума си и дори да надникнеш отвъд тях. Затова те каним на един екслузивен вечерен клас, посветен на дишането.

Ще започнем плавно с осъзнаване на дъха и навлизане в неговата същност, за да научиш или задълбочиш познанията си върху ефектите и ползите от някои основни методи на пранаяма.
Продължаваме с дихателна техника за пробуждане на всяка клетка и подготвяне на тялото за приятни и леки движения, съобразени с дължината на дъха. Преходите са плавни, отпускащи и комбинират основните движения на гръбначния стълб. Ще усетиш магията от сливането на дъха с движението и това ще те накара да следваш естествения му ход до самия край на активната част от практиката.
Ще сложим подобаващ финал с друга дихателна техника, която отпуска ума и тялото, отнасяйки те в дълбока, лечебна релаксация, която ще накара клетките ти да трептят в синхрон, за да си тръгнеш от този специален клас спокоен, отпочинал и повече себе си.

Водещ: ДИА

Диа практикува хата йога редовно от 5 години. Започва вълнуващото пътешествие на преподавател, с успешно изкаран курс за йога инструктор в клуб “Скорпион” и вече почти година имаме удоволствието да бъде част от екипа на „МАНДАЛА“.

Тя е изпълнена с възхита и любов към чудесата, които твори йога, както за тялото, така и за ума. Харесва интензивоността и разнообразието на преходите, които предлага Виняса и залага на акцентите, целящи да развият сила и еластичност в съответните мускулни групи поетапно и сигурно, за да постигне максимална наслада и ефект от йога практиките.
Диа ни доказа, че има нужната основа, върху която с лекота и вдъхновение изгражда свой собствен подчерг и носи онази непоторима искра на творец, който не се страхува да импровизира.

Каним те да се убдеиш сам във всичко това този четвъртък в 18:30ч.

Цена: 13лв.
Важат карти Мултиспорт и карти Мандала

Запазете своето място на телефон: 0894 488 809

Сподели