Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 22/08/2018
6:30 pm - 8:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Магията на себеизразяването. Добре дошли в Пета чакра 🙂

Здравейте, прекрасни! Настъпи време, както обещахме, за поредната ни среща с Георги Ранчев. Този път темата ще е баланса в 5-та чакра(гърлена) и отново ще се проведе в Мандала. Датата е 22-ри август от 18:30ч. до 20:00ч.

Както винаги ще се фокусираме върху въвеждането в баланс на енергийният център. Ако чрез втора чакра сетивно възприемаме светът, то пета чакра е отговорна за себеизразяването или казано с други думи за извеждането на вътрешният свят във външният.

Знаете колко често говоря за връзката между тялото и умът. Тук се крие врата, през която се свързват двете, а свързани ще бъдем самодостатъчни и пълноценни във всяко едно отношение. Балансът, в които ще се потопим ще ви помогне да заздравите в дългосрочен план тази връзка.

Името на пета чакра е Вишутха, което в превод означава ПРЕЧИСТВАНЕ. Чрез Вишутха ние се свързваме и с аурата си, където материята отстъпва и тялото изцяло е съставено от вибрации. Ще ви запозная с една много лесна и проста техника за силно детоксикиране и пречистване на цялата структура. Техниката има за цел да премахне и ПРЕЧИСТИ блокажите в аурата, което ще повлияе благоприятно на физическата структура, като облекчи или изчисти изцяло неразположения в тялото от всякакъв род – особено в областта на щитовидната и околощитовидната  жлеза, вратът, раменете, ръцете и дланите.

Процесът по въвеждане в баланс на чакрата ще е придружен и от прекрасна йога практика от страна на Георги,който с гонг ще ни направи силно въздействащо пречистване и хармонизиране по време на медитативната част, където ще ви запозная и с техника за навлизане в собствената вибрация.На края ще настроим и освободим гласът, чрез пеене на мантри, а припяването на зародишният и гласният звук на чакрата ще въздейства добре и върху клетъчната структура.

Скъпи приятели, Благодарим ви за това, което сте и смело дайте воля на вътрешният си Аз да излезе от вас и да заблести със Сиянието си в Света и бъдете сигурни, че сте изящни и прекрасни, просто защото не бихте могли да бъдете нещо друго. Всичко, което обслужва по-различно твърдение от това е само игра на Илюзията, която е време вече да прозрете и да започнете да Живеете – спокоен и щастлив живот, достоен за това което сте в същността си. Тя (Илюзията) не е създадена за да ни подтиска и смазва, а за да обслужва стремежите на Духа.

Отпуснете се и се оставете на вътрешната ви преценка …Всеки един от нас, независимо какъв е и какво е направил , във всеки един момент е заобиколен от дълбокото почитание, възхищение и чиста Любов идваща от всяка посока на Вселената специално за всеки един от нас. Признайте си най-накрая, че сте достойни за всичко това и си позволете изобилието от всичко, за което кoпнеете и започнете да Живеете.

Намасте, прекрасни 🙂

Водещи: Георги и Деси

Цена: 18лв. (важат карти Мултиспорт)

 

Сподели