Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 20/12/2014
7:00 pm - 10:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


ПРИЯТЕЛИ, на СВЕЩЕННИЯТ ПРАЗНИК в БЪДНАТА ВЕЧЕР, се случило да се родя и в сънят ми Ангелите нашепнаха, събитието да бъде КОЛЕДЕН ПОДАРЪК ЗА ВСИЧКИ… ХО Хоо, ПРЕД КОЛЕДНОооооТО~~~И приказно пътешествие от MANDALA SOUND & DREAMS ПРОДЪЛЖАВА в Събота на 20ти Декември.
Заповядайте за един вълшебен миг да се свържем предколедно и предновогодишно ЗАЕДНО и да сътворим ПРЕКОЛЕДНА ЕДИННА МАНДАЛА, но преди това да направим своят личен талисман – “ капан за сънища „, с който едно време прадедите ни пазели къщата и ловяли всичко негативно което се явявало в сънищата. А ти ще си го отнесеш в твойта къща на Коледа и може и да го закичиш на елхата, че да Ви пази през новата година. Ааа после ще попътуваме където Небето среща Земята, през дъгата на Звуците, Музиката и Природните Мандали.
Ще представим изложба от картини и картички с Природни Мандали, колекция от „капани за сънища“, колекция от графични фанелки, СD та с медитативна и звуколечебна музика от МАЙКА – РА и от всичко това ако желаете можете и да си закупите :))
Заповядайте в удобни за движение и звукова медитация дрехи
С вас ще бъдат
* MAICA – RA /Михаела Стойкова/ от кристалния свят на купите, мистични звуци от древния космос и творене на звукови Мандали
* Антон Кирков от света на Квантовите и Природни Мандали с вълшебните им визии
* Mishelle Mandela от света на капаните за сънища и Магично творчество, която ще ни заведе в „капаните за сънища“
* НАПОМНЯМ, че ще завършим с Концерт – Медитация с Стенли на Диджириду, двуянка, джембе и флейта, Кристалния свят от купи и мистично фолклорно пеене на Майка – Ра и Христо Владимиров с Гонгове и Тибетски купи.
LOVE & LIGHT….ХО Хооо…)))
Събитието ще започне на 20ти Декември от 19:00ч.
ТВОРЧЕСТВО и КОЦЕРТ МЕДИТАЦИЯ.
в зала Мандала на Център за цялостна трансформация Мандала – yoga mandala.
ЦЕНА: НА ВАШЕТО ЖЕЛАНИЕ ЗА КОЛЕДНО ДАРЕНИЕ
Моля заявете присъствието си на 0894488809 или на info@yogamandala.net

Сподели