Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 09/01/2016
7:30 pm - 9:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


ПРОЯВЕТЕ МЕЧТАНАТА РЕАЛНОСТ ЗА 2016 Г.

Водещ: Деви
В навечерието на първото новолуние за 2016 г. Деви те кани на едно вълнуващо пътешествие към мечтанието.
Новолунието в Козирог ни дава възможност да измечтаем повече стабилност във всички сфери на живота си и повече Просперитет. Също така е подходящо да се възнамеряват желания за професионална реализация и изобщо да се начертае посоката за новата година.
Независимо дали искаш нова материална придобивка, качество, нова посока в живота, мечтано пътешествие или прекрасен партньор– този ритуал е изпитан метод, който ще ти достави всички желания безусловно. Можеш да промениш посоката на живота си, да сбъдваш с лекота и да привлечеш цялото вселенско изобилие безусилие.
И тъй като е сигурно, че всичко ще се сбъдне, е важно преди да се впуснем в приключението да създаваме нови реалности, да осмислим кое наистина ще ни направи щастливи и кое желаем от сърцето си.
В този ден ще посеем семената на желанията си. Кои, обаче са истинските ни желания, не онези продиктувани от егото, а стремежите на душата ни, онези които резонират едновременно във всичките ни тела? Как да ги разпознаем и какви решения да вземаме, когато се чувстваме на кръстопът? И най-важното – как да ги превърнем в намерения и утвърждения, водещи ни към нашата житейска цел?
Заедно ще открием отговора на тези въпроси чрез специална МЕДИТАЦИЯ и РИТУАЛ.
ПРИГОТВИ СЕ ДА ПРОБУДИШ МАГЬОСНИКА, КОЙТО ДРЕМЕ В ТЕБ 🙂

ЦЕНА: НА ДАРЕНИЕ

 

Моля заявете присъствието си на 0894488809 или на info@yogamandala.net

Сподели