Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 29/01/2018
7:00 pm - 9:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Второто издание на Мечтай мащабно е разработена стъпка по стъпка система за сигурни резулатати при реализация на мечтите ти.

Разбрах, че да мечтаеш е задължително, иначе увяхва потенциала ти. Без цели просто се рееш без ясна посока, попадаш в капана на отлагането и разочарованието.

Няма никаква причина да не сбъдваш мечтите си, освен една. И тя е:  загнездените дълбоко в подсъзнанието вярвания, свързани с твоето себевъзприятие.

Процесът на мечтаене е най-естественото състояние на децата. Но после ограниченията, които порастващият човек налага стесняват значително диапазона на възможностите, които аз вярвам, че са наистина безгранични.

Дълъг е процесът по откриване и осветляване на скритите причини да не сбъдваме мечтите си, или да се отказваме преждевременно при първите спънки. Този процес е индивидуален и за него има други методи, които използвам, като констелациите.

Тази сесия е надграждане на първо издание и е за тези, които се чувстват готови и могат да поемат отговорност за посоката на живота си. Разбира се тя би била полезна и за онези, които все още не вярват в себе си.

Мечтата е езика на душата, чрез която тя заявява своето предопределение.

Ще се научим да чуваме този език и да го преведем на ума чрез целеполагане на стъпки. Ще ви дам пътна карта, която стъпка по стъпка да ви отведе право към мечтания живот. Въпросът е готов/а ли си да живееш този живот?

Тъй като мечтата се сбъдва чрез пътуването, което ние като житейски герои предприемаме, то тя е неразделна част от нашата трансформация.

Мечтата е онзи стремеж, който е устоял проверката на времето. Това не е променливо желание, което варира според настроението или хормоните 🙂

Нека 2018 е годината, в която да посееш, да покълнеш и да видиш процъфтяваща мечтата ти.

Нова или многогодишна – мечтата ти ще се задейства от мощните вътрешни механизми, които те движат в пътя ти, когато си истински свободен от миналото.

В тази сесия:

Стъпка по стъпка ще внесем яснота в мечтата

Ще я разбием на цели

Ще осъзнаем нужните ресурси, за да я постигнем и ще се ангажираме да ги осигурим

Ще задействаме мощните механизми на проявлението

Ще поставим един летящ старт на живот, движен от вътрешата искра

Радостта, която извира от душата, когато следваме мечтата си, е несравнима с нищо друго.

Водеща – Деви – www.deviflow.com/devi

Запази своето място на 0894488809

info@yogamandala.net

Цена: 18 лв (карти Мултиспорт важат)

Сподели