Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 28/12/2018
6:30 pm - 8:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Помниш ли като дете как мечтаеше? А днес имаш ли мечта? Не желание, а мечта. Разликата е, че мечтата е нещо много по-мащабно от желанието. Тя е онова послание от душата, което те движи по пътя. Мечтата съдържа в себе си всичко – и копнежа и пречките по пътя и самия път.

Проблемът е, когато сбъркаме една своя нужда за мечта. Тогава ние ограбваме мечтата си и се опитваме да запълним пространства в себе си, които усещаме празни.

Мечтата е езика на душата, чрез която тя заявява своето предопределение.

В тази сесия ще работим само с една мечта. Защото ако в нас има 2 мечти, това вече поражда конфликт. Мечтата изисква от нас да изминем път. И обикновено този път ни връща обратно към себе си.

Мечтата изисква ПОСВЕЩАВАНЕ. Да, точно това което така плаши и същевременно вълнува. Постоянство, отдаденост, всеки ден по малко, някои път – със скок.

Тъй като мечтата се сбъдва чрез пътуването, което ние като житейски герои предприемаме, то тя е неразделна част от нашата трансформация.

Мечтата е онзи стремеж, който е устоял проверката на времето. Това не е променливо желание, което варира според настроението или хормоните 🙂

Затова те предизвиквам – не играй на дребно. Нека 2019 е годината, в която да посееш, да покълнеш и да видиш процъфтяваща мечтата си.

В тази сесия ще положим основите към твоята мечта, която ще е малко по-реална след това.

Нова или многогодишна – мечтата ти ще се задейства от мощните вътрешни механизми, които те движат в пътя ти, когато си истински свободен от миналото.

В тази сесия:

Ще изровим автентичната си мечта изпод всички останали внедрени от вън идеали и концепции
Ще изследваме вътрешните ти прегради пред реализирането и
Ще поставим един летящ старт на живот, движен от нещо вълнуващо
Ще си поставим цели към мечтата и ще ги обвържем с обети

Радостта, която извира от душата, когато следваме мечтата си, е несравнима с нищо друго.

Цена: 18 лв (карти Мултиспорт важат, карти Мандала важат с доплащане 8 лв)

Водеща – Деви – www.deviflow.com/devi

Запази своето място на 0894488809

Сподели