Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 06/01/2019
2:00 pm - 5:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Всички сме чували за лабиринт на сетивата, но знаеш ли, че има практика, в която участниците сами сътворяват лабиринта от красиви малки предмети и след това го извървяват? Това наричаме Медитативен Лабиринт.

 

На връх първото Новолуние за 2019 (в знака Козирог) те каним да сътворим заедно един лабиринт на Пресътворението. В началото на всяка нова година всики правим планове какво искаме да постигнем, какво искаме да ни се случи, какво искаме да запазим и какво – да променим. Новолунието е перфектният момент да получим яснота относно истинските желания на душата си и да ги заредим с енергия и намерение. Козирогът свързваме с корените, стабилността и добрите основи, които поставяме в началото на този 12-месечен цикъл, който предстои. А лабиринтът е дълбоко мистично преживяване, което ти дава знаци и напътствия как да се Пресътворяваш всеки ден от живота си.

 

Ето какво представлява Медитативния Лабиринт:

 

Това е колкото простичък, толкова древен и мощен ритуал. Друиди, маи, египтяни…всички наши предци са ползвали този инструмент за встъпване във вътрешния ни свят където е достатъчно тихо да зададем истинските си въпроси и да получим вдъхновяващи (понякога и неочаквани) отговори. Лабиринтът е общо, творческо дело. Обикновено умът стихва и става хем релаксиран, хем концентриран още докато строим очертанията на пътечките по пода на залата – от материали, които всяка участничка може да донесе: клонки, красиви листа и билки, цветя, камъчета, кестени, жълъди, орехи… Поканваме всеки присъстващ да донесе по един или няколко предмета, които свързва с новата година, с нещо, което иска да покани в живота си, или да пусне с любов.

 

Когато лабиринтът е готов – отваряме портата за неговото извървяване – встъпваме с намерение, индивидуално и в тишина, докато присъстващите държат пространството, за тази, която пътува в него. От периферията се стига по построените пътечки до центъра, най-съкровеното ни място: сърцето, матката, Източника, където можем да ПОЧУВСТВАМЕ отговора на въпросите си. Връщаме се по същия път, като всяка част от пътуването е еднакво важна, със свой собствен ритъм и послание.

 

Въпреки това дъъълго описание, и стара традиция, лабиринтът всъщност е много леко, весело и изненадващо изживяване – като детска игра!

 

Тази практика е за теб, ако:

♑ искаш да се свържеш с дълбоката си мистична натура

♑ искаш да започнеш новата година в защитено, ритуално прострнаство

♑ имаш нужда да получиш отговори на важни въпроси и напътствия

♑ искаш да преживееш нещо ново и да усетиш силата на лабиринта

 

Какво да вземеш със себе си:

🌑 предмети, които искаш да заредиш в лабиринта, които ще станат част от негвото построяване (кристали, етерични масла, малки сувенирчета, бижута, тетрадки…)

🌑 листа, клонки, шишарки, камъчета и всякакви други предмети, които те свързват с природата

🌑 нещо, което символизира енергията, която искаш да засилиш в живота си (да кажем, ако искаш да пътуваш, можеш да вземеш паспорта си или карта на света)

🌑 нещо, с което си готова да се разделиш

🌑 малко шалче

 

Можеш да донесеш 1,2,3…. 108 предмета. Всичко, което усетиш, че ще бъде добре да се включи в лабиринта. Донесените от теб предмети ще ти бъдат върнати в края на практиката.

 

ВНИМАНИЕ! Тази практика е първа по рода си в център Мандала и ще бъде специално отворена само за дамите. За да осигурим на всяка от вас прекрасно преживяване, местата са ОГРАНИЧЕНИ ДО 12 бр.

Запази мястото си на телефон 0894488809, на имейл info@yogamandala.net или на рецепцията на център Мандала.

 

Водещи: Симона (https://goyogaflow.com/about/) и Евгения – Лабиринтолог по душа

Кога: 06.01.19, 14:00-17:00

Къде: Център Мандала

Цена: 20 лв (карти Мултиспорт не важат)

Сподели