Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 27/09/2018 - 02/10/2018
5:45 pm - 6:45 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Медитацията на Вътрешната Усимвка е древна даоистка практика, която очиства негативните емоции от тялото. Според даоистите всеки един от вътрешните органи приема определен тип както позитивни, така и негативни емоции. Негативните го разболяват, а позитивните го карат да се чувства здрав и го обновяват. Така, когато изживяваме някаква обида или несправедливост, белите дробове започват да страдат. Тревожността и безпокойството увреждат панкреаса и далака. Страхът атакува бъбреците и надбъбречните жлези.
Силата на тази медитация е, че минава през всички органи и системи в човешкото тяло, първо ги очиства от негативните емоции, складирани в тях и после ги презарежда с позитивните, които им действат като балсам.
Практиката е лека и приятна, защото си служи с един от символите на задоволството и щастието – усмивката. Дори когато просто я проектираме, тя отключва невробиологични процеси в тялото, които провокират повишена секреция на хормоните на щастието – допамин, серотонин, окситоцин.
Доказано е, че мозъкът отключва същите команди при проекция на усмивка или смях, както и при спонтанна усмивка и смях от сърце.
Медитацията има терапевтичен и витализиращ ефект на ниво вътрешни органи, централна и периферна нервна система, костна система. Цялата ви същност ще се обнови след нея.

Облекло: меко, удобно, леко.

Четвъртък, 27 септември: 17:45 – 18:45

Вторник. 02 октовмри, 19:50 – 20:50

Цена: 10лв. Важат карти Мултиспорт.

Сподели