Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 13/02/2018 - 15/02/2018
8:10 pm - 6:45 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


Умишлено избрах тази медитация именно в седмицата, в която настъпва китайската нова година. Както вече знаем, тя ще мине под знака на жълтото куче и ще е година, в която искаме или не, ще трябва да се научим да даваме и получаваме безусловна Любов. При това не само от нас към другите и обратно, а да даваме и на самите себе си такава и да умеем да я получаваме пак от себе си 🙂 Просто такава е природата на кучето – то с всяка своя фибра знае що е това безусловна Любов 🙂
Това е Божествена медитация, защото си служи с чистата енергия на онова, което наричаме Бог. А тя е края и началото, Твореца и творението, най-висшата вибрация, съществуваща изобщо, най-чистата енергия, съществуваща изобщо.
Когато я интегрираме в себе си, болката стихва, страховете се стаяват, апатията се превръща в радост, гневът и озлоблението намират път да се трансформират с лекота.
Тази медитация е високо оенергийна и е помагала на множество хора не просто да успокоят себе си, да си върнат виталността и да усетят радостта от живота, но и да разрешат конфликти с други хора, които с години наред са оставали неразрешени, независимо от опитите това да бъде постигнато.
Водещата има своята лична история на изцеление на тежки житейски ситуации и историите на много хора, на които е дала тази медитация.
Медитацията на безусловната Любов е ценна и със способността си да повдига бързо вибрациите и да ни отвежда в полето на собствената ни същинска вътрешна сила.
И още нещо важно – когато интегрираме тази цялостна енергия в себе си, вече нямаме нужда непрестанно да тичаме из света и да търсим „любов“ навън, от другите, защото сме центрирани и оцелостени.
Облекло: Меки, свободни дрехи.
Цена: 10лв. Важат карти Мултиспорт.
Двете сесии са идентични. Изберете тази, която ви е по-удобна като ден и час.

Сподели