Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 13/09/2018
5:45 pm - 6:45 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Отново ви каня на тази изключително ценна медитация. Тя е високо енергийна, тя е Божествена, защото си служи с чистата енергия на онова, което наричаме Бог. – най-висшата вибрация, съществуваща изобщо.
Когато интегрираме Безусловната Любов в себе си, болката стихва, страховете се стаяват, апатията се превръща в радост, гневът и озлоблението намират път да се трансформират с лекота, изпълваме се със силата, откоято ежедневно и ежеминутно се нуждаем.
Тази медитация е помагала на множество хора не просто да успокоят себе си, да си върнат виталността и да усетят радостта от живота, но и да разрешат конфликти с други хора, които с години наред са оставали неразрешени, независимо от опитите това да бъде постигнато.
Водещата има своята лична история на изцеление на тежки житейски ситуации и историите на много хора, на които е дала тази медитация.
Медитацията на Безусловната Любов е ценна и със способността си да повдига бързо вибрациите и да ни отвежда в полето на собствената ни същинска вътрешна сила.
И още нещо важно – когато интегрираме тази цялостна енергия в себе си, вече нямаме нужда непрестанно да тичаме из света и да търсим „любов“ навън, от другите, защото сме центрирани и оцелостени.

Облекло: Не се изисква специално облекло.
Такса участие: 10лв. Важат карти МултиСпорт.

Водещ: Анастасия Манлихер – води групови и индивидуални релакс и медитативни сесии, тренинги за освобождаване от стреса и за трансформиране на неблагоприятни житейски обстоятелства от началото на 2014г. Разработва и двигателна програма за здравето на гръбнака и ставите и срещу обездвижването на съвременния човек, базирана на йога асани, китайска гимнастика и лечебна физкултура. В продължение на вече повече от четвърт век изучава философията и практиката на йога, приложна психология, други древни системи за възстановяване баланса на тялото и ума. Учи психо-соматика още по време на бакалавърската си степен в университета. Завършила е Клинична педагогика и психология за деца с психо-соматични заболявания. Част от обучението са дисциплини по детско-юношеска и обща психология, неврология и психиатрия, анатомия и физиология, педиатрия и кинезиология. Магистратурата й е Връзки с обществеността, а в момента е докторант по Психология на здравето в Софийски университет – специалност, която отново разглежда връзката психика-емоции-тяло-социум.

Сподели