Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 20/09/2018
5:45 pm - 6:45 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Медитацията е техника, която освен за духовно усъвършенстване, може да ни послужи и в случаи, когато имаме нужда да наместим емоциите си, но може да ни помогне и когато тялото ни страда на физическо ниво. Вече има научни изследвания, които показват, че отпускането и медитирането могат да се използват при подобни състояния и дори в клинични условия.
По време на тази сесия на кратко ще говорим за това и ще направим две медитации, които помагат при физиески неразположения и болки. Водещата има позитивен опит с тях.

Облекло: Не ви е необходимо специално облекло, но можете да дойдете с меки удобни дрехи, за да се чувствате по-комфортно.

Цена: 10лв. Важат карти МултиСпорт.

Водещ: Анастасия Манлихер води групови и индивидуални релакс и медитативни сесии, тренинги за освобождаване от стреса и за трансформиране на неблагоприятни житейски обстоятелства от началото на 2014г. Разработва и двигателна програма за здравето на гръбнака и ставите и срещу обездвижването на съвременния човек, базирана на йога асани, китайска гимнастика и лечебна физкултура. В продължение на вече повече от четвърт век изучава философията и практиката на йога, приложна психология, други древни системи за възстановяване баланса на тялото и ума. Учи психо-соматика още по време на бакалавърската си степен в университета. Завършила е Клинична педагогика и психология за деца с психо-соматични заболявания. Част от обучението са дисциплини по детско-юношеска и обща психология, неврология и психиатрия, анатомия и физиология, педиатрия и кинезиология. Магистратурата й е Връзки с обществеността, а в момента е докторант по Психология на здравето в Софийски университет – специалност, която отново разглежда връзката психика-емоции-тяло-социум.

Сподели