Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 05/09/2018
6:30 pm - 8:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Muladhara. Приятна ЗАЗЕМЯВАЩА практика 🙂

Скъпи приятели, тази практика е посветена на коренната чакра. Водещи са Десислава Костова – Mukha и Георги Ранчев. Датата, на която ще се проведе това двучасово занимание е 05.09 от 18:30ч.

Муладхара (първа чакра) е разположена в основата на гръбнака и телесните части, с които е свързана са краката, стъпалата, костите, дебелото черво и надбъбречните жлези. Йога частта от заниманието е посветена на разгръщането на потенциала на тази чакра и енергизирането и балансирането ѝ ще повлияе прекрасно както на цялото тяло, така и именно на тези телесни части, с които е свързана.

В този енергиен център са нашите корени – нашата основа, която би трябвало по подходящ начин да се разположи устойчиво в материалният свят. Периодът на развитие на тази чакра е в бебешката и най-ранна детска възраст и поради тази причина изцяло се изгражда възприемайки директно заобикалящите условия. Тук живеят нашите виждания за материалният свят…правото да бъдеш тук и да имаш… Начинът, по който възприемаме земните неща – като физическо тяло, оцеляване, здраве и благополучие се реализира в нас базиран на атмосферата , в която се намираме в най-ранна възраст. По време на медитативната част от заниманието фокусът ще бъде върху изграждането на устойчивост и стабилност на този център.Ще бъдат въведени утвърждения ПРАВОТО ДА ИМАМЕ…добро здраве, жизненост, стабилност, благополучие, чувство на сигурност, доверие и защитеност.

Част от практиката ще е посветена на възстановяване на връзката с тялото и ще се практикува тай масаж по двойки – благодарение, на който ще развием доверие в другия отпускайки се в ръцете му.Ще се запознаете и с и техника как сами да си прилагате тибетска акупресура.Тази форма на акупресура е безопасна и проста. В практиката ще се запознаете как да стимулирате определени точки по тялото за да се въведе правилна циркулацията на жизнена енергия.

Намасте, прекрасни 🙂

ЦЕНА: 18ЛВ

карти Мултиспорт важат, карти Мандала важат с 8 лв доплащане

ВОДЕЩИ: Десислава Костова – Mukha (https://yogamandala.net/team-member/desislava-kostova/)

Георги Ранчев (https://yogamandala.net/team-member/georgi-ranchev/)

 

Сподели