Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 23/10/2017
6:30 pm - 8:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


В нашата 3-та среща ще докоснем една чувствителна тема – нашето его, нашето място в света и нашето усещане за лична стойност. Егото е онази наша идентификация с мислите, която може да ни постави в капана на сериозността. Сериозността върви ръка за ръка със сравнението, с поемането на непосилна отговорност, с идентифицирането с мъжки роли, които отнемат от творческата флуидна енергия на жената. Ще изследваме онези модели, които ни карат да се сравняваме, да се самооценяваме да се поставяме под и над другите, да живеем по правилата на авторитетите в живота ни, вместо по ритъма на сърцето ни.

Ще ви насочвам с правилните въпроси и практики, които да извадят наяве ролите ви, онези “трябва”, които отнемат от енергията ни и ни отдалечават от истинските извори на силата ни. Ще ви предложа изграждане на здравословна връзка с ЕГОТО, чрез заемене на правилната позиция в света, чрез намиране на точното място, което е отредено за всеки от нас.

Ще се отправим на лов и за онези вярвания в нас, които са много по-силни от съзнателните ни желания и които се проявяват под формата на спънки по пътя на реализацията.

Ще ви запозная и с една неподозирана енергия в желанията ви, която е причина да не постигате резултатите, или да не може да ги задържите.

И също ще ви споделя идеята за не-амбицията като естествен път в живота.

Аз вярвам, че всички ние знаем вече това, но в това споделено пространство всяка ще има възможност да се вгледа дълбоко в простора на сърцето си и да улови сама клопките на обусловеностите си.

И най-вече ще преживеем всичко това през телата си, чрез свързване пулсиращата информация на истината в клетките ни. Чрез игра ще се научим да дефинираме границите си и вместо да казваме ДА или НЕ на другите, да се научим да казваме ДА на себе си.

 

ЕГОто – ЛИЧНО УСЕЩАНЕ ЗА ЦЕННОСТ спрямо САМООЦЕНКА. Къде съм аз спрямо другите. Какво нося на плещите си? Женско поемане на отговоност. Състезанието – смърт за женската природа.

СРАВНЕНИЕТО – оръжие на ЕГОто и враг на душата.

ВЯРВАНИЯ И РЕАЛНОСТ – защо искаме едно, а се случва друго …

 

Към тази сесия има и ОНЛАЙН МОДУЛ, който можеш да закупиш отделно и да продължиш своята работа по темата в къщи в удобно за теб време.

Водеща – Деви – www.deviflow.com/devi

Практиката е част от програма „Разпери криле“

Запази място на 0894488809

info@yogamandala.net

Цена на практика

18 лв
  • карти Мултиспорт важат без доплащане
  • месечни карти на център Мандала важат с доплащане 8 лв

Цена само на онлайн модул

40 лв
  • дневен ритъм – упражнения и задачи за деня
  • обучителни видеа
  • водени медитации
  • pdf презентации

Пакетна цена за практика + онлайн модул

55 лв
  • ако използвате карта мултиспорт за практиката, то цената на онлайн курса е отделно – 40 лв
Сподели