Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 14/09/2018
6:30 pm - 8:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Искате ли да привличате Благополучие в живота си?  Знаете ли как да го направите ?

Запознайте се с вашите най-добри приятели – Допамин, Серотонин, Окситоцин и Ендорфин – това са хормоните на щастието. Може би са ви непознати като имена , но със сигурност познавате и различавате тяхното действие.

В този специален час ще изобилства  разнообразни техники за повишаването нивата на тези хормони за да навлезем във вибрацията на Радост и Пълнота, където по естествен път Благополучието навлиза в живота ни.

В тази практика ще се фокусираме върху БАЛАНСА  –  баланс в енергийната система, баланс между ума и тялото, баланс в давато и получаването, баланс в лявото и дясното полукълбо и съвсем неусетно ще се потопим в състоянието наречено поток на ИЗОБИЛИЕТО. Йога, забавни психологически игри,тибетска акупрестура,  медитации, забавление и смях…

Ще помоля всички участници в заниманието да донесат малък подарък (без значение какъв е, може и просто камъче от улицата да е), който да подарят по време на практиката.

Намасте, прекрасни 🙂

Водещ: Деси (Mukha)

Цена: 15 лв

карти МУлстиспорт важат, карти Мандала важат с 5 лв доплащане

Сподели