Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 21/03/2017
7:00 pm - 9:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


С влизането на Слънцето в знака на Овена, съвпадащо с пролетното равноденствие, започва новя зодиакален цикъл. При приключването на предишния със знак Риби сме натрупали много излишни негативи в организма си както на физическо,  и на емоционално ниво.

Когато новият цикъл стартира в огненя знак на Овена и се нуждаем от огнена енергия, ние чувстваме точно обратното, известно като пролетна умора, при която сякаш всеки пламък у нас е угаснал точно когато имаме нужда от презареждане.

Затова Роби организира специална практика точно в този ден, когато освен че Слънцето все още е в началния градус на Овена, по Халдейския ред е ден, управляван от планетата Марс, която е управител на Овена и същевременно на йогата.

Практиката ще е наситена с динамика. Роби е подбрал за Вас дихателни техники, редуващи се с асаните и набор от силно зареждащи и тонизиращи мудри.

Заповядайте, за да се насладите на истинска пролет, подготвяща света за ново начало, дарявайки го със свежа глътка въздух и безгранична палитра цветни възможности!

 

Цена:  15лв.

Ако сте с карта, доплащане 5лв. (карти мултиспорт важат без доплащане)

 

Водещ: Роби Ангелов

Сподели