Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 25/01/2018
6:30 pm - 8:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


с Деви и Серафим

Четвъртък 29 яннуари от 18:30 до 20:30 ч.

ИН йога култивира нектара на спокойствието. Много хора живеят в капана на динамичната реалност, която притиска, изцежда и създава илюзорна представа за напредък. Напредък към какво? Малко се тачи днес амброзията на ин енергията, която всъщност е истинкото хранилище за живот. Колкото повече бързаме, толкова повече стрес генерираме на клетъчно ниво. Ситуационният стрес се превръща в хроничен стрес и системите ни са доста често в червената зона, без да има реална нужда от това.

Затова ние работим за култивиране на животворната, подхранваща като добра майка ИН енергия.

Деви и Серафим те канят на една сесия, която е точна противоположност на обичайното претрупано с ангажименти ежедневие. Това е една практика за култивиране на вътрешно съзерцание, за да има повече пространство за събуденост, забавяне и фокус. За да се движим напред е важно да имаме ясна посока. Когато сме претрупани с множество дейности, ние губим този фокус и енергията ни се пилее.

Маските ще ограничат за два часа възприятията на най-ангажирания от външната среда сетивен орган – очите, музиката от ангелските ръце на Серафим ще говори директно на душата ти, а напътствията и докосването на Деви ще съблече стресираната обвивка от тялото ти.

Ако смяташ, че нямаш стрес направи следния експеримент – когато си легнеш вечер усети тялото си и най-вече раменете. Дали те веднага се отпускат и потъват надолу или седят леко напрегнати и активрани? Има няколко вида стрес и най-дълбокият – унаследеният стрес ние дори не забелязваме, защото той е маскирал истинската ни същност, която пребивава в океан от покой.

Ще направим инвентаризация на мислите, чувствата, вярванията, които са най-близките ни ежедневни спътници, за да уловим онези дълбоко инкрустирани инграми, които ограбват благоденствието ни.

Ще се отпуснем, за да разбере всеки за себе си – кое е онова основно деструктивно вярване, което те трови вътрешно и те изважда от състояние на баланс и хармония. Как и с какво да го заменим трайно, така че да започнем да пренареждаме вътрешната си действителност, за да е в съответствие с вибрацонната честота на желаната от нас реалност.

Ще предложа няколко техники, които да отнесеш с теб и да превърнеш в твои съюзници срещу стреса:

Техника за мигновено облекчаване на ситуационен стрес

Техника за мигновено повишаване на енергията

Техника за осъзнаване на реакция, породена от деструктивно вярване

И не на последно място по важност – ще изградим отново загубената връзка с дъха си, за да укротим ума и да поканим духа да твори чрез нас.

Водещa Деви – www.deviflow.com/devi

Mузика на живо – Серафим

Цена 20 лв. НЕ важат карти Мултиспорт.

Важат карти Мандала с 10 лв доплащане

С предварително записване на 0894488809

info@yogamandala.net

 

Повече за ИН йогата:

Ползи и приложение на ИН йогата:

Източните системи ни учат, че здравето се базира на баланса между активност/действие и пасивност/почивка – ИН И ЯН. Ин йогата е чудесен начин да рестартираме цялата си система и да дадем нужната почивка на тялото и ума си, за да изживяваме истинско щастие в телата си. Чрез ин йога ние работим на много дълбоко ниво и имаме възможност многократно да подобрим гъвкавостта си, въздействайки директно върху фасцията – съединително-тъканната обвивка, която обгръща мускулите и прераства в сухожилия. Това действа благоприятно на ставите и увеличава тяхната мобилност. Ин йогата e насочена към парасимпатиковата нервна система, която позволява на човек да релаксира.

 

Как преминава един час по ИН йога?

В ИН йогата се използват помощни средства, като болстери (цилиндрични възглавници, пълни със спелта), кубчета, одеала и възглавнички. Всички те помагат на тялото да заеме правилна и максимално отпусната позиция, в която пасивно да разтегнем и отпуснем тъканите. Позите се сменят много бавно, което създава усещане за транс и дълбок покой.

 

За кого е ИН йогата?

ИН йогата е за всеки – от напълно начинаещ в йогата до редовно практикуващи и преподаватели. Нейната достъпност и дълбок ефект я правят абсолютна необходимост за всеки, който търси вътрешен покой. Тя е чудесно допълнение към по-динамичните практики, а също може да се практикува и напълно самостоятелно. Ако сте имали физически или психически натоварен ден, непременно завършете с ИН йога, за да се приберете вкъщи усмихнати и в мир със себе си и света.

Сподели