Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 24/01/2016
6:00 pm - 8:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


На първото пълнолуние за 2016 Деви те кани на извисяваща церемония за изцеление на тялото, емоциите, трудите ситуации в живота, за да се докоснем до измеренията на светлината с маха мантрата ОМ.
Ангелски аромат на етерично масло от Мирта ще ни потопи във фините измерения…
Ом е древна групова техника за лечение, от времето на Ришите, която е припомнена на човечеството от Махаватар Бабаджи Нагарадж чрез Свами Вишвананда в началото на 21 век, за да се възвърне баланса и единството на хората по целия свят. ОМ е универсална мантра, която действа отвъд вярванията на хората и работи на всички нива за всеки, независимо от пола, религията и националността. Не е нужна никаква подготовка за пеене на тази мантра, тя действа пречистващо и балансиращо на физическо, енергийно, ментално, интелектуално и духовно ниво. Колективното напяване на мантрата има много силно въздействие както върху хората, които я пеят, така и върху околната среда. След едночасово пеене на мантрата пространството на километър около нас е пречистено и благословено. Сякаш божественото е пропило всяка материя и тя трепти, огряна от светлина. Когато съзнателно повишаваме вибрацията си, ние имаме възможност да променяме света. Представете си свят, трептящ на фината вибрация на любовта – всеки е усмихнат, благоразположен, здрав и сияен.
Как лекува мантрата ОМ?
За да се постигне лечебният ефект на ОМ, пеещите се подреждат в два активни кръга ( външен – отдаващ и вътрешен – получаващ) , което кара звукът да резонира и увеличава неговата сила. Също както кръговете от хвърлено камъче в езерото се разширяват, така и вълните на ОМ се разпространяват и фината им вибрация пропива както присъстващите, така и пространството на километър наоколо. Спомнете си усещането за тишина при влизането в храм, където пеенето на мантри и молитви е ежедневен ритуал. Тишината, която остава след продължителното пеене е всъщност четвъртото състояние – Турия – отвъд сетивата и проявената природа. Постигането на това изначалното и финално състояние е йога. В това състояние са премахнати всички причини за страдание и болест. Когато изпълняваме мантрата на висок глас, концентрацията на нейната вибрация се увеличава многократно и при нужда можем да я насочваме към хора или житейски ситуации.
Виждащите казват, че по време на сесия, всеки отделен ОМ се излъчва под формата на светлина нагоре в пространството, където отделните вибрации се обединяват и се образува единен лъч, насочен към центъра. През определен интервал от време хората сменят местата си, за да могат всички да получат от тази концентрирана лечебна енергия.
На много места по света е доказано благоприятното въздействие на груповите практики, каквото е и лечението с ОМ. Стотици групи по света успешно подпомагат процеса на пречистване на планетата от вредните влияния на замърсяването и престъпността, породени от примитивната човешка природа. Тези практики ни помагат да реализираме и проявим висшата си същност тук и сега.Повече информация за лечението с ОМ http://om-healing.org/

На база – дарение.

Водещ ; Деви

 

Сподели