Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 13/05/2018
11:30 am - 1:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Саския Леон* ще проведе двучасова практика “Отваряне на колелото на медицината” и ще разкаже за подготовката за церемонията “Търсене на визия” в България.
По време на практиката ще научите повече за уроците на четирите посоки, ще представим растения на силата и как да работим с тях, за да пречистим мислите, чувствата, действията си, както и пространството на дома си, което споделяме с любимите си хора.
Ще научим как да се завръщаме в състоянието на доверие, смирение и спокойствие, които са естествени за нас, но в забързаното ежедневие често забравяме.
Водещ: Саския Леон
„Ако трябва да определя себе си, бих казала, че съм изследовател и изучавам културата, традициите и знанието на древните народи по света. Гещалт терапевт, психолог, член на международната културна фондация „Камино Рохо” и на детската асоциация „Добро намерение” в Мексико. Жена-мост между съвременния живот и този на нашите предци.
Моята философия за живот се основава на настоящия момент, на времето и обстоятелствата, които ни се случват СЕГА. Вярвам, че психическото, духовното, дори телесното здраве се коренят в ДВИЖЕНИЕТО. И защото вярвам, че сме като природата – циклични, отговорът на въпроса „Кой си ти?” в моя случай е ефимерен и определено е със срок на годност.“
Начало: 13.05 (неделя) от 11:30 до 13:30ч.
Цена: 20лв.
Сподели