Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 01/09/2018 - 15/09/2018
10:00 am - 12:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


ОВАРИАЛНО ДИШАНЕ, ЖЕНСКАТА АЛХИМИЯ
система Сашийва Хуртадо
ЦИКЪЛ ОТ 3 СЕМИНАРА ЗА ЖЕНИ

Събота, 1/9, 8/9 и 15/9
от 10:00 до 12:30ч
Център Мандала – Мария Луиза 58, СОФИЯ
***
>> Възстанови връзката с мъдростта на твоето тяло, твоите емоции и интуиция.
>> Освободи се от физически, умствени и емоционални блокажи.
>> Отвори път на творческата сексуална енергия, която те обитава.
>> Опознай се чрез интимен контакт със себе си.
>> Развий по-добро самочувствие, емоционален баланс и увереност.
***
ВОДЕЩА: Вера Мария Палаоро

ЦЕНА:

40 лв за цикъл 1 (1 септ)

70 лв за цикъл 1 и цикъл 2

90лв. за трите цикъла. Пълен ефект има ако посетите и трите семинара.

ЗАПИСВАНE: verapalaoro@gmail.com
***
КАКВО Е ОВАРИАЛНО ДИШАНЕ, ЖЕНСКАТА АЛХИМИЯ?
Яйчниците, матката и гърдите са част от женската анатомия с най-голям енергиен потенциал в целия организъм, там се намира неразривно семето на живота. На планетарно ниво спешно е необходимо жените да излекуват матката си, да се съгласуват с женствеността си, да интегрират мъжествеността си и да дадат ново значение сексуалността си. Това е призив към всички жени да възстановят и да живеят своя женски потенциал, който се намира латентен под слоевете на нашите умове, емоции или дисхармонии в нашите тела. В практиката на дишането се стремим да насочим практикуващия да съгласува ума, емоциите и тялото си като влизайки в контакт с едно от тях, може да отключи останалите и по този начин да възстанови единството им, водещо лицето (жената?) към интеграция на различните й части. Техниката на Овариалното Дишане, Женската Алхимия ни дава инструменти за лична работа, с помощта, на които да се освободим от различните парадигми на нашия ум, и така да можем да променим нашите емоции и да лекуваме нашия храм. Много от блокадите, които се намират в нашето тяло, са ни дадени чрез убеждения, чрез интроекти, чрез нашата раса, вероизповедание и място, където живеем. Всяка култура има различна концепция за сексуалната енергия и какво означава да бъдеш жена. Това широко бележи отношението ни към тази енергия, затова част от процеса е насочен към емоционално и психическо прочистване, както и на отделянето на себе си от околната среда.

ЦЕЛИ НА ПРАКТИКАТА
-> Възстановяване на връзката с мъдростта на нашето тяло, емоции и интуиция.
-> Развиване на лични ресурси, които благоприятстват лечебния процес на практикуващата.
-> Освобождаване от физически, умствени и емоционални блокажи и отваряне към собствената творческа сексуална енергия, която обитава всеки един от нас.
-> Ново значение на нашето тяло, сексуалност, чувственост и плодородие.
-> Подобряване на познанията ни за нас самите, чрез интимен контакт със себе си.
-> Развиване на по-добро самочувствие, емоционален баланс и увереност.
-> Въздействие върху специфични патологии като менструални проблеми, плодовитост или други женски органични дисхармонии.

Ти си уникална и това, което ти липсва за да го изразиш, е срещата със самата себе си.

МЕТОДИКА
Тази техника е създадена от колумбийката Сашийва Хуртадо (Sajeeva Hurtado), завършила китайска медицина, специализирала женски патологии в Китай и Виетнам. Разработва тази техника, обединявайки елементи от различни дисциплини като таоизъм, тантризъм, шаманизъм, китайска медицина, йога, психологията гещалт и арт терапия. В резултат на което създава техника, която служи за самопознание и изцеление на жената в нейната цялост, обхващаща ума, емоциите и тялото. Днес повече от 10.000 жени по света са ползвали техниката като алтернативно лечение на здравословни проблеми между, които кисти в яйчниците и гърдите, депресия, скръб заради загуба, ниско самочувствие, проблеми с плодовитостта и други.

ВОДЕЩ ФАСИЛИТАТОР
Вера Мария Палаоро е танц-терапевт и сертифициран фасилитатор на Овариално Дишане, Женската Алхимия (ROAF). От 2005 г. насам е извървяла дълго и дълбоко пътешествие на себеопознание и практики с терапия гещалт, холотропно дишане (С.Гроф), йога, танцова терапия, ритуални лечебни растения и ROAF, дисциплини, които значително влияят и обогатяват нейната практика. Работи като терапевт и фасилитатор с групови и индивидуални консултации. Участва в различни социални проекти в Буенос Айрес и провинция. Годишни семинари по Танц-Терапия и ROAF в България и други европейски страни.

Сподели