Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 27/08/2018
6:30 pm - 8:00 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


ин йога

Най-накрая космическите аспекти са благоприятни и можем да си отдъхнем от силната енергетика на ретроградните планети. Това Пълнолуние ще е обещаващо и ние ще се съберем, за да отпием колективно от лунния нектар, които се сипе върху Земята от преливащата Луна.

Пълнолунието е пикът, връхната точка на осветеност на Луната и също на нашите най-дълбоки инстинкти и тъмни кътчета. Колкото по-често ги посещаваме и осветяваме, толкова повече пространство създаваме в нас за да преживяваме лъчисто щастие и радост.

Тази практика ще е празник – жътва на намеренията ни, посяти на предното новолуние на 11 -ти. Ще утвърдим личната си стойност, таланти, воля, възможности и ще открехнем нови перспективи.

Обещавам ти нищо по-малко от чиста радост.

Ин йогата е чудесен начин да рестартираме цялата си система и да дадем нужната почивка на тялото и ума си, за да изживяваме истинско щастие в телата си. Чрез ин йога ние работим на много дълбоко ниво и имаме възможност многократно да подобрим гъвкавостта си, въздействайки директно върху фасцията – съединително-тъканната обвивка, която обгръща мускулите и прераства в сухожилия. Това действа благоприятно на ставите и увеличава тяхната мобилност. Ин йогата e насочена към парасимпатиковата нервна система, която позволява на човек да релаксира. Това е бавна практика, която се изпълнява близо до земята със здържане в позите.

Ето и една кратка прогноза от астро кинг за пълнолунието в риби на 26 ти август.

На тази пълна Луна петте хармонични сини аспекта са под един градус, така че са много силни. Те създават Гранд Тригон и Малък Гранд Тригон, които заедно със Слънцето, в опозиция на Луната, образуват модела на хвърчило. Това прави пълнолунието подходящо за подобряване на връзката със себе си, взаимоотношения и живота ви като цяло. Можете да направите творчески промени, които да подобрят уменията си и да развиете своите таланти. Пълнолунието на 26ти август 2018 носи вълнуващи възможности за успех, които могат да увеличат богатството ви и да донесат по-голямо чувство за сигурност и стабилност.

Водеща – Деви

www.deviflow.com/devi

Цена 13 лв

Важат карти Мултиспорт и Мандала

Запази си постелка на 0894488809

Сподели