Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 04/07/2018
7:00 pm - 11:59 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Партита много, но като ТОВА само ЕДНО!

Искаш движение, искаш музика, искаш лято! Терасата на зала ИН отваря врати и те кани на среща с небето. ПЪРВАТА от нашите парти вечери е готова да те понесе над града, да спре времето и да забие в синхрон със сърцето! Ще танцуваме, ще летим, ще се запознаваме, ще четем, ще споделяме общи хоризонти и различни гледни точки.

Защо?
Обичаме да рисуваме извън очертанията. Създадохме тази вечер, за да прекараме няколко часа в компанията на познати и непознати лица и те предизвикваме да носиш със себе си онази дива, творческа, вдъхновяваща част от теб, която чака да изплува на повърхността и да се изяви.

Сбирката започва в 19:00ч. Ще се погрижим да не седиш с празни ръце и веднага ще ти поднесем нашия супер свеж „Mandala Sunset” welcome. За целта → не закъснявай!
Музиката е от любим съмишленик и другар – DJ Dharba. Препоръчително е да загрееш вкъщи с това →https://soundcloud.com/dharba/worldbass_set-sputnik-010917 или пък с това → http://www.sunmoon.bg/radio/.

Какво още?
 Acro Yoga
 Сетивни игри
 Огнена медитация – въртене на пой
 Нещо специално от Mandala и Livity Raw Bar ( Не забравяй да си вземеш късмета, ако искаш да получиш разтапящи сетивата награди. Как? Ела и ще разбереш! )

За финал нещо лирично, мистично и някак лично.
Слънцето е отпътувало и звездите са поели нощната смяна. Ще седнем на тревата, сред лятното ухание на липи и в компанията на приглушени светлини. Параван, глас и книга…както Белослава е изпяла „ Слушай ме, слушай ме…” . Ако ти се прииска и ти да ни почетеш, не се срамувай, параванът е отворен за всеки!

Всичко това ще е за теб, ако си готов да ти се случи!

Мястото → бул. Мария Луиза 56/ център Мандала
Начало → 19:00ч.
Обмен → 20лв.

 

Сподели