Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 22/04/2018
1:00 pm - 2:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала

Запазване на място

Моля попълнете името, телефона и имейла си, за да имаме връзка с вас при някаква промяна в събитието. Ако сте с карта Мултиспорт и в събитието изрично пише, че картата ви важи, моля посочете като коментар. Ако записвате и други хора, оставете в коментар двете им имена.

Запазването на място онлайн е спряно. Моля обадете са на 0894 488 809 и проверете за свободни места.


Въздушна йога е забавна и релаксираща форма на йога. Упражненията са вдъхновени от класическите асани и се изпълняват с помощана люлка за въздушна йога.

Отпускането и висенето в обърнати позиции позволява на тялото да се освободи от натрупаната стресова енергия. Подобрява се циркулацията на центровете в главата, което намалява излишните мисли и негативни емоции.

Ако търсите разнообразни начини за движение, но още не сте се престрашили да опитате въздушна йога, този специален час е точно за вас.
В нашия първи урок, ще се запознаем с особеностите и ефектите на този стил. Ще практикуваме основните движения и възможности за стимулиране и въздействие на тялото и ума.
Този специален час е подходящ за всеки, който желае да опита въздушна йога. Не се изискват предварителни умения в йога. Подходяща възраст е 12г. – 60г.

Може да прочетет повече за въздушна йога на страницата ни:
https://yogamandala.net/zashto-da-opitam-vazdushna-yoga/

Не се препоръчва за хора с глаукома и високо кръвно налягане.

Кога: 22/04

13:00ч. – 14:30ч.

Цена: 15 лв.

* Местата са ограничени и се изисква предварително записване

** Карти Мултиспорт НЕ важат

 

Сподели