Loading Map....

Date/Time
Date(s) - 10/04/2016
12:30 pm - 4:30 pm

Location
Център за цялостна трансформация Мандала


Част от семинара  „Стъпка по стъпка към себе си“.

Можете да посетите всички предстоящи „стъпки” или само тези, които  чувствате, че са най-подходящи за  вас.
Мисията е заложена във всеки от нас и това не е цел, която си поставяме и желаем да постигнем. Тя е заложена вътре в нас и когато я следваме, ние се чувстваме удовлетворени от себе и от живота. И обратното, не я ли изпълняваме, изпитваме душевен дискомфорт въпреки привидните ни успехи, и каквото и да сме постигнали, все нещо не ни достига и ни измъчва. Повечето хора не се замислят и не осъзнават, че заради ограниченията си и вътрешната си несигурност потъпкват уникалните таланти, които са им дадени от Бог. Развиването дори само на един талант е вашият еволюционен минимум. Първо заради себе си, защото нереализираните дарби измъчват човешката душа, което се проявява в неудовлетворение от живота, укоряване на себе си и вътрешно и външно недоволство от всичко, което ви заобикаля. Развивайки своите индивидуални таланти, човек е в полза на себе си, на другите и на света. Осъзнатите хора допринасят за еволюцията на Земята. Мисията в живота ви може да е в нещо малко, обикновено, ежедневно, което правите по своя уникален начин и с любов.

 

Този семинар е подходящ за всеки, който:

  • Търси пътя си в живота
  • Иска да разбере какво е неговото предназначение
  • Възнамерява да открие своята мисия
  • Желае да развие интуицията си и да се научи да тълкува сънищата си
  • Е готов да осъществи връзка със своите духовни водачи

 На този семинар вие:

  • Ще разберете какво е вашето предназначение
  • Ще откриете вашата мисия
  • Ще получите различни подходи за развитие на интуицията
  • Ще се научите да тълкувате сънищата си, да черпите информация от Акашевите записи, да правите връзка с „духовните си водачи”
  • Ще започнете да следвате своя път напълно осъзнато

Надин Низешезин (Надя Иванова) е създател на Холистичен център „Нирвана” в град Казанлък. Завършила е Мениджмънт в Рекреацията SPA и WELLNESS в Икономически университет град Варна, където е специализирала различни подходи за възстановяване на човешкото здраве с множество алтернативни методи на лечение. Тя е квалифициран инструктор по Йога, Бахов терапевт и Майстор Рейки. Провежда също сеанси по Холотропно дишане и Регресионна терапия. Години наред успешно води поредица от семинари за личностно развитие озаглавени „СТЪПКА ПО СТЪПКА КЪМ СЕБЕ СИ”.

Участие:
–    Участие във всички предстоящи „стъпки”  – 20% отстъпка от пълната сума при предварително заплащане.
–    Участие в единичен семинар – 50 лв.
–    Доведи приятел за единичен семинар – 90 лв. двоен билет.

 

С предварително записване на: 0894488809, info@yogamandala.net

Сподели